Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marybloodywantto

Czy to ciąża?:(

Polecane posty

Gość marybloodywantto

Czesc, boje się, że jestem w ciąży. Ostatni okres mialam 14.12.2012 trwał pięć dni - przytulanko było 25, 27 grudnia - cykle mam 30 - 31 dni, dziś lub jutro powinnam dostać okres a nie mam.... Nie mam też zadnych objawów PMS, jest mi tylko strasznie nie dobrze, nie wiem czym to jest spowodowane, mdli mnie ale nie wymiotuje - zazwyczaj po jedzeniu. Robiłam test 9 stycznia czyli na okolo 4-5 dni przed spodziewana miesiaczka wyszedl negatywny. Dodam, że nie bolą mnie ani piersi, brzuch może troszkę pobolewa... Nie wiem co jest - czy jest jakieś prawdopodobieństwo ciąży?

Gość marybloodywantto
Pomocy bo zaraz tutaj zwariuje:( czy test zrobiony 4 dni przed terminem okresu mogl sie pomylic?

Gość w ogromnym przelocie XV
Od przytulania się w ciążę nie zachodzi. A jeśli było ruchanko bez zabezpieczenia to oczywiście, że jest możliwość ciąży.

"czy test zrobiony 4 dni przed terminem okresu mogl sie pomylic?" Pomylić? :D Pomylić nie, ale mógł być zrobiony za wcześnie.

Gość cerowanie błon dziewiczych
przelozony ma zafsze racje

Gość marybloodywantto
Był seks bez żadnego zabezpieczenia - od początku do końca. wiem ze niezbyt to odpowiedzialne

I jeszcze się popchnę.

I Ty pytasz czy jest jakieś prawdopodobieństwo ciąży? :D Przecież mogłaś mieć wtedy dni płodne, więc oczywiście, że tak. Największe z możliwych.

Znowu. 😴

Gość marybloodywantto
Jeny pytam tylko czy ktos mial moze podobne objawy a nie okazala sie to ciąża. Wkoncu test wyszedl negatywny.

Ale był wykonany za wcześnie. Jeny. Nie rozumiesz.

Gość laovejitanegra
Oczywiście , ze tak. Sam środek dni plodnych, brak objawów pms. Mdłości. Coś mi tu pachnie ciążą. Oczywiście wcale tak nie musi być. Na pocieszenie powiem Ci , ze mnie też mdli od tygodnia a w ciąży na 100% nie jestem . Jakiś wirus panuje. Test był zrobiony za wczesnie. Poczekaj parę dni jeszcze i zrób z samego rana.

Gość marybloodywantto
Rozumiem ze troszke za wczesnie. Ale jednak troszkę boli mnie podbrzusze wiec moze to zblizajacy okres. Czy mial ktos podobnie? I czy mdlosci i bol mogą być tak wcześnie? Krwawień implantacyjnych tez nie mialam.

Gość marybloodywantto
No test robiłam wieczorem. Ma to jakies znaczenie? Nie wiem czy wirus bo w PL nie mieszkam. Poszlabym na test Beta ale nie wiem gdzie robią.

Gość laovejitanegra
Krwawienie implantacyjne nie jest we wszystkich przypadkach. Co do mdłości u niektórychpojawiaja Sie jeszcze przed okresem i niektorych w 2 mies a jeszcze u innych wcale. A ile masz lat ? W ciąży nie chcesz być ?

Gość przycisnij cipke do ekranu
to ci powiem :classic_cool:

Gość laovejitanegra
Test, zwłaszcza w tak wczesnej ciąży nie pokazał by Ci wyniku pozytywnego wieczorem . Najlepiej robić rano, wtedy jest najwieksze stężenie hcg.

Gość marybloodywantto
Nie chce. Mam 20 lat, nie mam męża nawet, pracuje dorywczo jako kelnerka i mieszkam u znajomych. Nie byłoby mi to teraz na ręke.

Gość mi test pokazal ciaze
dopiero w 41dc,wszystkie inne robione wczesniej pokazywaly ze nie jestem idz na bete bedziesz niec pewnoac

Gość mi test pokazal ciaze
co jest postow nie widac?

Gość laovejitanegra
Test , zwlaszcza przed terminem miesiaczki, robi się rano. Wtedy jest najwieksze stężenie hcg. Idź zrób sobie test w poniedzialek - wtorek. Wtedy powinien być wiarygodny.

Gość marybloodywantto
laovejitanegra - dzięki Ci za pomoc a mam jeszcze pytanie bo widzę, że się orientujesz :) a jaki śluz byłby na początku ciąży? Bo ja miałam parę dni temu taki biały, gęsty

"przycisnij cipke do ekranu to ci powiem :classic_cool:" Z doświadczenia wiem, że wróżenie ze zdjęcia cipki i cycków jest bardziej wiarygodne jeśli chodzi o wykrywanie ciąży. :classic_cool:

Na początku ciąży śluz jest biały i gęsty. Taki sam jak podczas dni niepłodnych. :o Wszystkie objawy wczesnej ciąży pokrywają się z objawami zbliżającej się miesiączki.

pych pych

Gość laovejitanegra
Sluzem nie powinnas sie kierować, jak nie obserwowalas go wczesniej. Teoretycznie w ciąży wlasnie jest taki biały i gęsty. Ale taki sam jest przed miesiaczka . Trzymam kciuki, żebys nie była w tej ciąży. Daj znać co i jak .

*objawy wczesnej ciąży

😴

Gość marybloodywantto
Poradzcie mi jeszcze kiedy test powinnam zrobic zeby byl w miare prawidlowy wynik?