Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawka25

Jak do niego zagadać?

Polecane posty

Witam! Mam problem, a mianowicie podoba mi się pewien chłopak i nie wiem jak do niego zagadać. Pracujemy w jednej firmie, jednak w różnych działach a firma jest duża. W związku z tym jest mała szansa, żebyśmy wpadli na siebie w pracy. Czasem widuje go w drodze do pracy i z pracy. Nigdy jednak z nim nie rozmawiałam, zawsze tylko "cześć" "cześć" i to wszystko. Chciałabym jakoś zacząć rozmowę, zagadać ale nie wiem jak. Myślałam nawet o tym, żeby zaprosić go na fb czy napisać do niego tam ale nie wiem czy to dobry pomysł. Jeśli mnie zignoruje będzie mi głupio a ciągle będę go widywać. Co o tym myślicie? Pozdrawiam wszystkich :)

Lepiej żałować, że się zrobiło. Niż żałować, że się nie spróbowało.

Jak chodzicie w tym samym kierunku, to może po prostu przyłącz się do niego wracając z pracy i rozpocznij luźną rozmowę. Zobaczysz czy będzie zainteresowany.

Hmm no tak wiem to wydaje się bardzo proste :) ale on zawsze mnie minie powie cześć i idzie dalej... Nie wiem jak zacząć rozmowę :)

To pewnie wynika z tego, że jestem trochę nieśmiała. Ciężko mi zagadać do kogoś kogo ledwo znam i nawiązać jakoś kontakt. Szczególnie jeśli mi się ta osoba podoba. Doradzi ktoś? :)