Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne imie

bardzo oryginalne imie

Polecane posty

Gość dziwna sprawa ale
Aurelia

Gość moooje ulubione
Larysa, Zoja, Anika, Melisa

Gość dziwna sprawa ale
Lea Kowalska.. dziwnie :) chyba musi zostac dusza artystyczna bo jako informatyk czy sędzia bedzie ciezko ;]

Gość tak się składa że
ja właśnie mam na imię Lilianna :) nie chwaląc się, ale bardzo często spotykam się z opiniami, że mam bardzo piękne i rzadko spotykane imię :) choć kiedyś byłam zła, że takie imię mi nadano :)

Gość tak się składa że
że ja mam na imię Lilianna :) nie chwaląc się, bardzo często spotykam się z opiniami ,że mam piękne i rzadko spotykane imię. Choć kiedyś byłam bardzo zła, że takie imię mi nadano :)

Gość tralalalallalalal
Lea bardzo ładne.Kruszynka i ta Mia też(chyba Mija się czyta) Tak teraz myślę,że chyba tam córce Lea na imię.Jeszcze nie słyszałam o takim:)I wcale nie jest dziwne...Pani Lea... I wcale nie prawda,że tylko dla artystycznej duszy:/A jak dają na imię Jessika,Nicola itp.?To co?

Gość piekne imie
Melana ,tak dala na imie moja siostra :D chociaz w moich stronach to imie pisze sie Milana

Gość 98iju7hygt
Teraz imię Lea chyba staje się popularne, już parę razy się z nim spotkałam.

Gość z moich snów
dziś śniło mi się że miałam córkę, którą nazwałam Jenny :-) oryginalne imię

Gość tralalalallalalal
Nel jest jak na razie mało spotykane:) U mnie miała być Nel,ale chyba będzie Lea.

Gość piekne imie
bedzie Lea lub Emma

Gość piekne imie
Julia ......nie lubie tego imienia ...bo wlasnie takie mam.

Gość patologia wybiera takie imiona
typu Lea, Mea, Stella i inne anglosasko brzmiące wytwory. W połaczeniu z typowo polskimi nazwiskami brzmi to groteskowo, Stella Kapusta :P:P no ale bardzo dobrze, niedługo orginalne będą zwykłe imiona typu Antek, Tośka, Zośka. xx Lilianna mimo, że bardzo ładne, rzadkie nie jest. Wydaje mi się ze niezbyt powszechnym imieniem jest Konstancja.

Gość piekne imie
co ma wspolnego patalogia z rzadkoscia ?czy piekne imie to PATOLOGIA? a jezeli ktos ma na nazwisko Kapusta to zadna Baska ,Kaska czy Toska tego nazwiska nie uratuje

Gość lolitte
Lawinia(Lavinia) Marcelina Dobrosława-Dobrusia Kaja Emma

Gość patologia wybiera takie imiona
rzadka to może być kupa. już badania i psychologiczne i socjologiczne potwierdzają,że właśnie osoby z nizin społecznych chca sie dowartościować nadając swoim dzieciom w swoim mniemaniu oryginalne imię. Jak nie rozumiesz zwiazku polskiego nazwiska z taki "oryginalnym" imieniem to już Twoja sprawa, ale nie ośmieszaj sie takimi słabymi argumentami

Gość dryfuje...
Dagmara,Elwira,Marlena,Greta,Arleta :)

Gość xxxxjsdjdnbc
Róża

Gość piekne imie
Nie pytam Cie o zdanie ktore sie podoba a ktore nie Prosilam o rzadkie imiona Kto zna ten niech wpisuje a nie komentuje

Gość piekne imie
OO Greta tez jest super,dziekuje:)

Gość piekne imie
Narazie mam tak Lea,Emma ,Greta :)

Gość tralalalallalalal
O wypraszam sobie!Ja dam na imię córce Lea lub Nel i dla Twojej wiadomości jesteśmy z mężem po dobrych studiach,mamy dobrze płatne prace i do patologii nie należymy! Ale widzę,że Ty masz z tym jakiś problem...może Tobie dali wstrętne imię i teraz masz pretensje?Albo właśnie Ty dałaś dziecku np. na imię Wiesława i teraz piszesz,że oryginalne imiona noszą tylko i wyłącznie dzieci z patologii i nizin społecznych?Jeżeli masz jakiś problem psychologiczny z imieniem swoim lub swojego dziecko to udaj się do lekarza,który pomoże Ci się wyleczyć:/I jeżeli nie masz nic do powiedzenia,to się nie wypowiadaj:/Widać,że takie imiona bardzo Ci wadzą,bo Ty pisałaś coś o Zofii,Marii itp.jak takie Ci się podobają to ok. Ale patologia też nosi takie imiona.Matka alkoholiczka o imieniu Zofia,a córka Marysia-taką rodzinę znam,bo miałam z nią styczność...niestety:/