Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madame_de_Bari

bardzo małe piersi a hormony ?

Polecane posty

Gość madame_de_Bari

zastanawiam sie czy któraś z was moze nie brała hormonów by powiększyć piersi ? ostatnio duzo myślałam i wydaje mi sie ze mam problem z hormonami dlatego mam tak małe piersi. Mam juz 22 lat i wciąż biust jak mała dziewczynka:(

Gość kolorowaa12655
niby po tabletkach anty robią się większe. Ale teraz tabletki są tak nowoczesne że nie mają żadnych skutków ubocznych nawet tych pozytywnych :(

Gość madame_de_Bari
ale tabletki hormonalne np te co daje sie transwestytą przeważnie po takich tabletkach nabierają krągłości wiec moze i mi by to pomogło :D

Gość mm..
Ja mam 23, biorę anty, które miały wpłynąć na wzrost piersi. Efekt? Piersi takie same, jak były, czyli marne A :/ Może ktoś zna inne sposoby? Jakieś kremy? Cokolwiek..

Gość kolorowaa12655
a nie lepiej zaakceptować siebie taką jaka sie jest? ale masz kobiecą sylwetke (czyt. krągłości) i male piersi, czy jestes chuda i masz małe piersi?

Gość mm..
Transy zazwyczaj pod nóż idą. Moja koleżanka poszła, nie podoba mi się. Jest szczupła, więc od razu widać, że sztuczne. Może jestem okropna, ale jakoś mam wstręt do takich.

Gość mm..
Kolorowa, ja jestem chuda. I właśnie pracuję nad akceptacją. Właśnie zostałam mamą, i to chyba mi pomogło poczuć się "kobietą" ;)

Gość madame_de_Bari
jak mam zaakceptować siebie skoro nie czuje się kobieca moje piersi sa tyci nawet chyba nie maja rozmiaru A żaden stanik na mnie nie pasuje.:( mam figurę gruszki

Gość mmmmwiola
namjmniejszy stanik z najwiekszym push-upem :)

Gość hej hihi ho
levi Ty jestes prawiczkiem?

Gość hej hihi ho
pytalam cos levi?

Gość mm..
Chciałabym mieć takie, jak na drugim obrazku :D

Gość mm..
No niby tak, ale chciałoby się mieć większe ;) Takie C.. W ciąży miałam fajne, D! A teraz... szkoda gadać ;) Ale trudno, nadrabiam czym innym :P Powtarzam sobie, że mam fajny, wystający tyłek i jest ok :P

Gość madame_de_Bari
ale co z tymi hormonami ? myślicie ze pomogą nie oczekuje jakis wielkiej zmiany ale zeby chociaż troche sie powiększyły na zdjeciu hymm moje to moze nawet sa mniejsze

Gość 17 cm w stójce
moze po pijaku stana by mi przy takiej lasce. bo taka bez cycek to wyglada jak młody chlopczyk.

Gość 17 cm w stójce
ale pocieszajace jest to ze ty mozesz se cyce powiekszyc . faceci z małymi penisami skazani sa na wieczne walenie gruchy bez mozliwosci przedłuzenia bata.

po wykarmieniu córki ponad 2lata mój biust był okropny, choć mąż zawsze mi powtarzał że jemu się podoba,ja wpadałam w coraz większe kompleksy, zaryzykowałam kupiłam tabletki na powiększenie piersi, powoli powoli i widzę różnicę, a mąż teraz mi sam przypomina o tych tabletkach, piersi są duuużo ładniejsze, bardziej wypełnione, te tabletki biorę ok 4miesięcy, postanowiłam je brać do do maja później już tylko na podtrzymanie, nie wierzyłam że to może coś pomóc ale pomogło, i moja pewność siebie znów wzrosła, nie jest to reklama więc nazwy nie podam,

myslę że na hormony nie ma co liczyć. Lepiej nie mieć bólów głowy, uczucia być ocięzałym. Bo to że piersi po hormonach staja sie wiekszze to przez zatrzymywanie wody. Przerabiałam wszystko. Musisz znaleźc inny atut swojego ciała :)

Gość mm..
Ja mam trochę większe niż na zdjęciu, ale niewiele. No ale wiadomo, że po ciąży coś tam zostało. Ale pocieszające jest to, że nasze nigdy nie będą wisieć do pępka. Co do hormonów, moja gin mi przepisała i nic nie pomogło. Ale szukam w necie jakieś tabletek czy maści. Pełno tego w necie, ale czy działa :/

Gość mm..
Sense.- I ja myślę to samo, po tabletkach nabawiłam się tylko wodnego cellulitu. Mowidka, może chociaż jakieś namiary? Bo ja szukam właśnie jakiś tabletek, bo moje piersi po ciąży trochę takie.. miększe niż wcześniej. Ale tyle tego jest, że mnie już głowa boli.

Gość mm..
Mowidka, może jakieś namiary? Bo ja po ciąży też nie za bardzo zadowolona, trochę inny ten biust niż wcześniej. Szukałam tabletek, ale tyle tego jest w necie, że głowa boli.

farmona nivelazione, piszę nie jest to reklama, na znaczne powiększenie to chyba tylko operacja,

moje piersi po ciąży były po prostu puste, teraz widzę że są bardziej wypełnione, bardziej ta skóra naciągnięta,