Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madame_de_Bari

bardzo małe piersi a hormony ?

Polecane posty

Gość madame_de_Bari
up

Gość madame_de_Bari
słyszałam tez o ziołach do picia ? brał ktos zioła ? jesli tak to jakie ?

Gość Zakrótkowiec
kobiety z małymi cyckami są u mnie przegrane

ja słyszałam o kozieradce ale mi narazie farmona wystarcza, farmona to też skład ziół, kapsułki, nie miałam, jakichs skutków ubocznych, jedynie to nazwę potocznie po wzięciu kapsułek "odbije się" tymi ziołami, ale nie jest to jakoś bardzo uciążliwe

Gość zioła niby mają uregulować
hormony ale jak ktoś ma zaburzenia to chuja dadzą ja mam zaburzenia hormonalne i od miesiąca biorę tabletki, 1-2cm mi przybyło po 3 tyg, ogólnie piersi są takie pełniejsze, sutki bardziej sterczące. tyle że ja mam niedowagę i być może tyję

Gość zioła niby mają uregulować
ale ja miałam porządne badania wykonane a tabletki dobrane odpowiednie na moje zaburzenia bo na "wydaje mi się" to sobie krzywdę można zrobić, owszem lekarz wciśnie tabletki ale to gorzj może wyjsć, iwęc trzeba znaleźć dobrego lekarza i pełną diagnostykę

Gość Apasz25
Ja spotykam się teraz z kobietą o piersiach A...nooo może w porywach B, moje wcześniejsze kobiety zawsze miały C-D i powiem Ci, ze jeśli spodobasz się facetowi to wielkość piersi nie ma znaczenia :). Zaakceptuj siebie, to podstawa :)

Nie polecam ci hormonów , mam ten sam problem jestem wysoka mam kobiece kształty ale nawet miseczka A jest na mnie za duża i po hormonach przytyłam 10kg ale piersi nawet o jeden rozmiar nie urosły , tak samo jak ty nie mam pojęcia co mam robic mam 19 lat a od 15 roku życia nie urosły mi ani troche , nawet mnie nie bolą tak jakbym ich nie miała

Gość aaaaaaasdfghjkl
Jezeli chcesz zeby urosły Ci piersi to zainwestuj po prostu w porzadne tabletki na powiekszenie biustu.Obecnie na rynku jest ich dosc duzy wybor .Mozna bezposrednio działac poprzez tabletki na gospodarke hormonalna odpowiedzialna za wzrost piersi.Dopiero gdy rozpoczełam kuracje tabletkami na powiekszenie biustu ,tu je kupowałam http://intymnosc.pl/aff/kaspriana/powiekszanie-piersi-c-71.html to zauwazyłam w nim zmiany.