Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz niezalogowany typ

Gangster z Sanoka raz jeszcze

Polecane posty

Gość teraz niezalogowany typ

ok, każdy wie co się stało w Sanoku; gangus mający na tapecie zabójstwo, dilowanie, ciemne interesy z Ukraińcami oraz otworzenie ognia do policji nie żye, palnął sobie w łeb, a wcześniej swojej małoletniej konkubinie, która doskonale wiedziała co to za czlowiek, ale jej imponowało bycie tzw. dziewczyna bad-boya. Generalnie super się stało że koles walnął samobója, nawet nie żałuje tej gnojówy, bo sama tego chciała co dostała. A super bo nie będą śmiecie sądzeni i więzieni za nasze podatki. I teraz wchodze w artykuły, czy to na onecie czy na wp i co widzę? a otóż bardzo dużo ludzi żałuje Andrzejka oraz Kamili i pomyje wylewają na polską Policje że dopuściła do śmierci tych dwóch osób, że powinna za wszelką cene ratowac ich życie (życie mordercy i małoletniej szmaty przypominam). Ja nie wiem jakim to trzeba byc ograniczonym umysłowo debilem by takie brednie wypisywać. Żałować? Współczuc? Komu? A Policja dała ciała, owszem, ale dlatego że się brandzlowali z nimi 13 h, zamiast przeprowadzić szturm na mieszkanie i odstrzelic chwasta, ale dała ciała dlatego że mamy chore przepisy prawne. Ale na pewno nie zawalili z tym że typ się sam zabił - ot jednego śmiecia mniej.

Gość annia.....................
Mam takie same zdanie co Ty.

Przyjdzie chwila że będziesz zazdrościł mu tak natychmiastowej i całkiem bezbolesnej śmierci zachowaj więc swoje wypociny dla prawych męczenników religijnych.

kurwa winą tej Niewiasty było jedynie to , że była kochanką podejrzanego o zabójstwo bandziorka. to tym zasłużyła na śmierć? to bardziej winni są pijani kierowcy. odstrzeliwać bez ostrzeżenia takich. musiała być może zginąć by nie była świadkiem tej całej akcji policji. by można było dowolnie sterować komunikatami o zdarzeniu.

wujoDziabąg ma zupełną rację należy odstrzeliwać pijanych kierowców co zabijają niewinnych ludzi, a porachunki między gangami to ich sprawa i niech się nawet między sobą pozabijają kogo to obchodzi to ich sprawa, mają honor i zasady co komu do tego? a autor tematu to pewnie konfitura z jakiejś instytucji państwowej więc nie ma co się dziwić aby tacy jak wy nacierpieli się w szpitalach na raka bo prawdziwi mężczyzni odchodzą z honorem

Gość romantyczny typ
Zabiorę fajną laskę na romantyczny spacer po Sanoku i Solinie :classic_cool: Zgłaszajcie się niewiasty:classic_cool:

w sumie to jest to dobry sposób na przeludnienie i zbut duży smród nadmierną iloscią zasobu ludzkiego , każdego kto się zada z gangsterem lub nawet rozmawia akurat i zostaje na tej rozmowie prxzyłapany odstrzeliwać!. spadnie bezrobocie, i tłok w substancjach mieszkaniowych.

Ale ja na nic nie zapadnę bo sam jestem dyspozytorem własnych torów konfituro. I dalej życzę ci raka najlepiej z przerzutami abyś długo cierpiał i do końca życia miał przed oczami postać tego bandyty. Do ostatnich chwil zanim skonasz w agonii. A debilem to jesteś ty zabił ci żonę że tak go nienawidzisz zrobił ci coś? Bo do policji strzelał? Przecież wstępując do policji godzisz się na to że możesz zginąć. Może ten kogo zabił był fałszywym i dwulicowym człowiekiem który go zdradził ale takie polskie gówno jak ty musi wiedzieć lepiej. Już sam fakt że potrafił sobie skołować sztucera świadczy o tym że to koleś z jajami.

Gość barnej
dostali na co zasłużyli

Gość sędzia Stuleya
tobie heinrich powinni zrobić kolumbijski krawat 🖐️ gardzę takimi śmieciami i zwolennikami humanitaryzmu wobec przestępców 🖐️

Życzę ci takiej choroby z całego mojego serduszka. Nie zasługujesz na lekką śmierć tak jak ja. I śmieszy mnie temat raka a wiesz dlaczego bo ten temat mnie nie dotyczy haha on będzie raczej dotyczył ciebie Dziękuje za komplementy nie trzeba było. Dobrze o tym wiem.

POlicja dała ciała nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni. Oni potrafią wbić o 6 rano chłopakom na chatę bo odpalili race ;/ . Wiecie w czym policja jest najlepsza? W prowokowaniu. Negocjowali z trupem. Co za matoły w policji pracują ?

Gość halina800
a wy co nie macie swojego zycie ze rozkminiacie i zajmujecie sie innymi? ten biedny mlody czlowiek juz nie zyje wiec dajcie mu spokoj

Za życzenia i klątwy nie ma paragrafu konfiturko. Co chcesz mi więc zrobić? Przezwać od durnia na głupim forum? Nie rozśmieszaj mnie. Ja dysponuje czarnymi mocami i ty już masz chorobę zapewnioną. Czyż nie powiedziałem ci że ja już wybrałem swoją drogę? Tak jak ten bandyta, jak człowiek którego mam w stopce? Kim jesteś aby przemawiać za takich jak my? Ja całe życie trzymam swoją fiolkę z cyjankiem w ustach ale tacy jak ty jej nie mają bo są tchórzami. Męczcie się więc. Heil Gott.

Gość fvfrgvdrgrdf
popieram post autora/rki tematu

Gość aed3wdfre3fe
wujek hejnris jestes jakis uposledzony az zal cie czytac

Gość werewrewrwe
Wy na serio wierzycie, że oni zabii sięsami? W młodym wieku tez bylam taka naiwna. W moim miescie normą jest ze policja zeby wydobyc zeznania przypala ludzi papierosami, to są dopiero bandziory, za publiczne pieniadze. Na co zabijaliby psa?

Gość !!!????????????
a chocby to i oni smai sie nie zabili to co? jednego bandziora mniej, szkoda tylko tego dziecka ale policja by jej nic nie zrobila wiec wierze ze zrobil to jej chloptas a potem siebie zarypał

Ty chcesz zabijać bandytów, ja chce zabijać takich jak ty. Jesteśmy tacy sami tylko że ja nie używam broni palnej ale posługuje się naturą. Nowotwór cie zabije. Długo i powoli. I spełnią się moje słowa że będziesz zazdrościł śmierci temu bandycie a to tylko spotęguje twoje cierpienie psychiczne bo będziesz zazdrościł komuś kogo nienawidzisz. Czy można wyobrazić sobie gorszy koniec życia niż będzie mieć autor tego tematu? A jeśli dostaniesz zawału to moje czary sprawią że cię z niego odratują. Niech los się spełnia a czara wrze, zły urok rzucam przeklinam cię.

Ty chcesz zabijać bandytów, ja chce zabijać takich jak ty. Jesteśmy tacy sami tylko że ja nie używam broni palnej ale posługuje się naturą. Nowotwór cie zabije. Długo i powoli. I spełnią się moje słowa że będziesz zazdrościł śmierci temu bandycie a to tylko spotęguje twoje cierpienie psychiczne bo będziesz zazdrościł komuś kogo nienawidzisz. Czy można wyobrazić sobie gorszy koniec życia niż będzie mieć autor tego tematu? A jeśli dostaniesz zawału to moje czary sprawią że cię z niego odratują. Niech los się spełnia a czara wrze - zły urok rzucam przeklinam cię.

Jeszcze dzisiaj objawię się mojej kochanej córci we śnie i powiem jej że tatuś ciągle żyje jako wcielenie martwego zła w innych ludziach i nie da za wygraną z jakimś żydowskim konfiturą. Tatuś nigdy się nie poddaje i zawsze dopina swego nawet po śmierci. Córciu 👄

Gość 6h6r
Oj widzę że heinrichowi to tatuś kiszkę za młodu musiał motzno nadwyrężyć.A drugie śniadanie do szkoły specjalnej to mu zawijali w papier do dupy.Szpryce powinieneś dostać od ręki deklu za obronę patologii.

1 Przykazanie - Nigdy nie zadzieraj z Heinrichem Himmlerem choćby był martwy bo to nie wyjdzie ci na dobre 2 Przykazanie - w razie wątpliwości patrz 1 przykazanie

Gość dobrze sie stalo!!!
bandzior i jegi szmata zdechli!