Prezes Wertyp 0 Napisano Styczeń 12, 2013 jesli tak to - dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczał w POtylice Napisano Styczeń 12, 2013 Śląskie: (słowniczek: gerdiny - firanki, bryle - okulary) Spotyko się Gerdo z Trudom: Gerdo: Trude, Ty se kup nowe gerdiny bo ja wszystko widza co Ty ze swoim starym wyrobiasz... Trude: A Ty se kup nowe bryle, bo ja nie ze swoim wyrobiom ino z Twoim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tink! 0 Napisano Styczeń 12, 2013 bo sa moimi znajomymi...Ciezko ogarnac majac taki ptasi mozdzek jak twoj, prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ugly as fuckk Napisano Styczeń 12, 2013 Taaa, jak znam dobrze i jest w porządku. Mam może 3ech na fb. Głupie pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luminatka wariatka Napisano Styczeń 12, 2013 Przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie. Lekarz sie pyta: "Co sie pani stalo?" A zaba na to: "Cos mi sie przykleilo do d.u.py!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luminatka wariatka Napisano Styczeń 12, 2013 Przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie. Lekarz sie pyta: "Co sie pani stalo?" A zaba na to: "Cos mi sie przykleilo do d.u.py!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Styczeń 12, 2013 Nigdy, tym bardziej że jacyś obcy mnie zapraszali do znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karwa wa Napisano Styczeń 13, 2013 Ej, a dodajecie Polaczkow na fejsie? Jak tak, to dlaczego? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Styczeń 13, 2013 Polaczków? To Twoi Rodacy, nie jakieś brudasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@zielona 0 Napisano Styczeń 13, 2013 szufladkujesz ludzi na ciapatych i resztę?wstyd przyznać ale też tak kiedyś robiłam, chętnie dodając do znajomych przystojnego faceta i odrzucając bez namysłu ciapatego. z tym że w wielu przypadkach takież ciacho okazuje się być chamskim debilem co siedzi na fejsie z rączką pod stołem zaś ciapaty wykształconym i inteligentnym człowiekiem o dużej kulturze, z którym naprawdę można pogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@zielona 0 Napisano Styczeń 13, 2013 nie kazdy ciapaty jest taki sam tak jak nie kazdy Polak jest taki sam.wiesz co o nas sądzą w tzw rozwiniętych krajach?przykro mówić o tym, aczkolwiek wcale nie czuje się gorsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karwa wa Napisano Styczeń 13, 2013 Tak, Polaczkow. Masz jakies problemy czytaniem? I owszem są to brudasy. Zwłaszcza ci z UK. Od takich to z daleka. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fighhjfyu Napisano Styczeń 13, 2013 Ja nie dodaję Polaczkow. Mam kilku Polaków, z patologia się nie trzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tink! 0 Napisano Styczeń 13, 2013 musztarda, a "ciapaci" to niby brudasy? Brak slow na takie ograniczone jednostki jak ty i tobie podobni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinowska malina Napisano Styczeń 13, 2013 Do znajomych na facebooku dodaje ludzi, ktorych znam, niezaleznie od narodowosci, religii i koloru skory. Znam wielu "ciapatych", ktorzy wyksztalceniem, kultura i poziomem 100 razy przescigaja autora tego topiku. Nie wiem z jakiego powodu niektorzy czuja sie lepsi, bo sa z Polski, nawet jesli zapierniczaja w fabryce, od hinduskich czy muzulmanskich szefow duzych firm po Oxfordzie i Cambridge. Zalosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkapatke 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Ja pracuję z anglikami, więc anglików mam dodanych, ale i tak dodaję tylko osoby które lubię.Nie czuję się w obowiązku dodawać wszystkich z którymi się stykam w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach