Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Admin zabrania mi pić!

Polecane posty

Chciałam wystąpić w lisie, bo dziś niedziela, ale nie pasował mi do słuchawek, a ja jestem uzależniona od muzyki, za to za nutellą nie przepadam:O Kupiłam suszone pomidory w oliwie i fajki:O Pewnie takie pomidory są jeszcze bardziej tuczące od makaronu, ale co tam, wstawię lampasy w rękawiczki;)🖐️

Foxy, a myśliwego tylko przez pryzmat strzelby wybierasz, czy musi mieć też inne atuty? Dark, to ja jak głupi wyczekiwałem pod nutellą, a sam jej wręcz nie znoszę. W odatku jeszcze lisa wypatrywałem

Foxy i Dark, Wy tak dwójkami zawsze chodzicie, czy to po prostu zbieg okoliczności. A może jakaś forma obrony, bo jak wiadomo co dwie głowy to nie jedna. Dla mnie bomba, jednej napiszę, raczek dopiszę a dwie zaboli. :P

Priorytetem jest mózg, bez niego nawet porzadna strzelba jest bezwartościowa :) BTW własnie zdaje egzamin, trzymajcie kciuki, bo trudny jest :(

Tak, ale takich od 50 w górę. Stawiam na doświadczenie;) Ale cóż ja mam za wybór jak ja sam stary i nieszczególnie majętny?

To nie dasz się do tej nutelli przekonać? Jeżeli nie, to co zamiast nutelli?

Eee, to się obrócisz, mrugniesz okiem i będzie. Myślałem, że to jakaś ogromna przepaść;)

Własnie zdołałam wysmysmarować post o tym, że sa różne rodzaje inteligencji.:P Szkoda...

Niee, to już tuż tuż. Spotkajmy się tu za 17 lat Brahmin;) ­ Przypominam Ci Nowy, że mnie nie lubisz(tak na wszelki wypadek)

Dzieki za trzymanie kciuków, zdałam! Całkiem nieźle, 91%, ale było cięzko :) A co do machania kitą to masz racje Brahmin, o dobrego mysliwego trzeba uczciwie powalczyć, ni ma lekko ;)

Brahmin 17 lat temu mówiłem tak samo. Życie jest pełne ponurych niespodzianek :p

Ja moge jeszcze pozyc 27, nie ma sie co spieszyc na tamten świat, predzej czy póxniej sie tego nie uniknie :)