Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy Sony Vaio o dobry laptop?

Polecane posty

Gość Rycerz001
ale jaki model ? na moim przykladzie modelu VPCF12Z1E, zaplacilem za niego jak tylko wyszled jakies 8 tys zlotych, uwazalem za highendowy model i nie bylo nic podobnego. TO generlanie jest okej, ja go uzywam codzinnie po 8-10 godzin. Ale wada nr 1 guma spod nadgarstkow sie rozszerzyla pod wplywem ciepla, i wyszla z formy, teraz zeby to wymienic musze kupic jakis plastyk, trochr jakos do dupy pod tym wzgledem. Klawiatura rewlacyjna, bardzo wygodna itd. ekra rewelacja, parametry i7 itd super. 2gi problem to czyszczenie wyntylatora, trzeba rozkrecic calego lapka od spodu, zeby dostac sie do wiatraka i przedmuchac dyszki od heatsinku. Tak pozatym okje. ACER- najlepszy model byl pod wzgledem jakosci wykonanie duzo lepszy. wystarczyl mi na 6 lat i nadal dziala choc juz nie tam moc :D

Gość wqw
Zarobisz tyle kasy ?

Gość Sony Vaio to dobry sprzęt
ale z serwisem i częściami zamiennymi nie jest tak wesoło. Lepiej postawić na znane marki, jak Asus, Samsung, Dell, Toshiba...

Gość ejbisi1986
Ja mam taki i generalnie jest ok, ale bez rewelacji. Ja go wybralam bo podobal mi sie wizualnie. Ale ostatnio jest jakis problem z karta sieciowa i internet ciagle mi sie rozlacza i musze resetowac karte :(

Gość ja tez mam nowoczesny
teraz ale stary ACER był super,pod kazdym względem,kamera duzo lepsza niz w lenovo teraz to wszystko jedno jak sie nazywa,parametry wazne

Gość gość
Z tych tańszych lapotopów (około 2000 zł) najbardziej funkcjonalne według mnie robi Samsung. Swoją drogą warto pamiętać, że wiele odpowiedzi w takich wątkach, to "komentarze sponsorowane". Dlatego, zanim się coś kupi, warto sprawdzić opinie na http://cosiepsuje.com/ . Tam piszą tylko o wadach danych produktów, więc na sponsorowanie czegokolwiek nie ma miejsca.

Gość gość
Straszny. Mam FW11 Series od paru lat. Odkąd pamiętam, wiecznie coś się psuło, programy do odtwarzania filmów VAIO zepsuły się najszybciej, ani razu nic w nich nie oglądałam. Blu-ray wysiadł niewiele później, krótko działał, a potem laser przestał odczytywać te płyty. Mogę je wyrzucić, bo nie mam na czym oglądać. No i kolejna fatalna sprawa - twardy dysk nie ma gumowego zabezpieczenia, co w wielu innych laptopach jest standardem. Czyli jeśli Ci spadnie z biurka, to po danych. Lada dzień będę szukać nowego laptopa, bo ten już cienko przędzie i co chwila się zawiesza, ale od produktów Sony będę trzymać się jak najdalej. Smartfon tej firmy jeszcze gorszy.

Gość Kari Mata
Mam T Series i od początku problemy z kartą sieciową. Kup sobie coś innego,bo to żaden rarytas.