Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Nie daję od lat na Owsiaka i jestem z tego dumny!

Polecane posty

allium- Tylko że widzisz, ja broniłem swoich racji argumentami, a ty epitetami. Więc zasanów się po raz kolejny, kto jest tłuczkiem. Ty nie podałaś ani jednego argumentu, ani twoi "sojusznicy". Więc zastosowałaś typowy sposób lewacki, a wiec próba obrazy kogoś, próba aby udowonić że ktoś jest młody, głupi, zacofany, pewnie gdybym nie mówił źle o Kaczyńśkim, to nazwała byś mnie PISowcem, albo Rydzykowcem. mimo że i tak żadnych argumentów byś nie podała. Jakie to typowe lewackie, aby powiedzieć komuś że jesteś głupi, zacofany ale nie podać ani jednego argumentu, a na końcu dodać że jest młotkiem a ja mądra i wygrałam dyskusję. Kurwa mać, te lewaki naprawdę są dupni :D

Gość
A on w ogóle jakąś szkołę skończył???

Blablablaekhem-Jakie argumenty? Bo trudno dyskutować z 10 osobami, które nie podają argumentów i mówią że ja jestem głupi a oni mądrzy, ale nie podają żadnych argumentów na tą tezę.

*iftar-Oczywiście że nie skończyłem, jak też prawicowiec może szkołę skończyć? Edison też nie skończył i dla lewaków to idiota. Wykształceni to są jedyni ludzie z lewicowymi poglądami, nowocześni, niczym partnerki seksualne Samuela Moll :D

Widać to po twoich głupich komentarzach... każdy prawicowiec tak się rzuca a wszyscy sie z takiego śmieją tylko. Wrzuć na luz i tu nikogo nie obrażaj

Gość
Nie wiem jakie wykształcenie miały owe biedaczki ale brak twojego wyłazi z każdego postu. Dlatego też tacy jak ty nigdy niczego nie osiągną i nie będą się liczyć w świecie. Jedynie co możesz to popisać sobie na babskim forumie.

Krwawy Edward- buhahaha, najpierw wyzywacie ludzi od młotków, idotów, psychicznych a potem mówicie aby was nie obrażać, lewaki naprawdę są najdupniejsi z dupnych ludzi. Najpierw dać komuś po ryju, a potem płakać jak ten ktoś odda. Tu masz przykład lewaka, najpierw chciał lać policją a potem płakał jak baba: http://www.youtube.com/watch?v=Hg7zB2ZNVqE Idę lewaczki na piwo, jak spotkam kumpla z puszką z WOŚP, to piwko będzie za friko :D

Gość Radzę
Ja tez nie daję na takie akcje ....

Gość blablablablaekhem
12:51 zwiad blablablablaekhem-Bzdura, słabe geny nie koniecznie zależą od rodziców. Czesto jest tak w rodzinie, że jest dwóch braci, jeden zdrowy z dobrymi genami, a drugi chory, upośledzony itp, mimo że po tych samych rodzicach, a całkiem inni. Geny się lubią mutować i wtedy wychodza z tego złe geny, które będą przekazywanie następonym pokoleniom. --no właśnie bzdura - geny się dzidziczy. Po rodzicach. Mówili o tym w szkole, na biologii (może byłeś wtedy w WC? :D ). Wcale tak łatwo nie mutują. Zdrowy brat ma niemalże te same geny co chory, ale u niego ten, nazwijmy to w uproszczeniu "gen na upośledzenie", jest recesywny. Może być przekazany następnemu pokoleniu w wersji dominującej. Więc zgodnie z twoją teorią eliminacji wybrakowanych osobników - zdrowego brata też trzeba by było wyeliminować. x 12:57 [zgłoś do usunięcia] blablablablaekhem (...)okaże się że jesteś nosicielem choroby genetycznej, u ciebie ten gen jest uśpiony, ale tylko czeka, by się obudzić u twojego dziecka. Oczywiście nie zdecydujecie się na dziecko, ale co wtedy z tobą? Rzucisz się ze skały, czy podwiążesz jajowody i wyniesiesz do tej lepianki? 13:04 [zgłoś do usunięcia] zwiad blablablablaekhem- A po co mam się rzucać z skały, skoro jestem zdrowy i życie mi się podoba? (...) --no skoro byłbyś nosicielem choroby genetycznej to jak zdrowy? Wybrakowany! Gdyby wikingowie znali genetykę to już byś frunął :D Bardzo proszę, odnieś się do tego w świetle głoszonych przez ciebie mądrości x teraz o tym, że dziecko z wadą serca może być genialnym wynalazcą kontra "Ludzie muszą nie tylko myśleć, ale także fizycznie walczyć, aby swojej ziemi, rodziny i rasy bronić, wiec wszelkie wady są nieporządane" 13:28 [zgłoś do usunięcia] blablablablaekhem więc jajogłowy bez wyników w sporcie jest niepotrzebnym wrzodem na zdrowej tkance społeczeństwa? 13:30 [zgłoś do usunięcia] blablablablaekhem a taki np Stephen Hawking? Też niepotrzebny? 13:41 [zgłoś do usunięcia] blablablablaekhem przeczytałam jeszcze raz twój ostatni post - Nie dopuszczasz możliwości, że ktoś będzie zaj**istym strzelcem ale kiepskim myślicielem, ktos natomiast genialnym wynalazcą lecz marnym atletą? W czym lepszy lub gorszy dla dobra ogółu jest jeden lub drugi? X 13:37 [zgłoś do usunięcia] zwiad 24234324-Gadasz jak dziecko, cała gospodarka i życie opiera się na ekonomi (..) Tak samo z dziećmi upośledzonymi, jak rodzicie chcą takie dziecko mieć, to niech mają, ale nie powinne korzystać z państwowej służby zdrowia, z państwowego szkolnictwa i absolutnie nie pwinne popbierać rent dla dziecka(..) --wytknęłam ci, że skoro cała gospodarka i życie opiera się na ekonomi, to rodzice opiekujący się upośledzonym dzieckiem, pobierający na nie rentę i korzystający z państwowego leczenia są i tak tańsi niż utrzymanie tego samego dziecka w państwowej placówce opiekuńczej - nie odniosłeś się do tego. Jak już mówisz o ekonomi to bądź konsekwentny. x 13:56 [zgłoś do usunięcia] blablablablaekhem btw, oparta na sile fizycznej kultura celtycka padła pod naporem opartej na filozofach kulturze romańskiej =] do d**y te twoje wzorce =] (...) ta promowana przez ciebie selekcja sprawiła, że mieli za mały potencjał intelektualny, by panować nad światem =] ---do tego też się nie odniosłeś :D btw - zafascynowany kulturą celtycką Hitler też padł, więc coś chyba jest na rzeczy =]

Gość blablablablaekhem
no gdzieee? wypisałam ci, na co nie odpowiedzialeś w trosce o braki skazy na twojej teorii

Gość blablablablaekhem
oo.. poszedł... a tak mnie zafascynował tok rozumowania tego indywiduum.. :D

w sumie to sprawa własnego sumienia : nie chcesz nie dawaj na WOSP tylko później nie korzystaj ze sprzętu zakupionego przez Owsiaka . Niech pomoże Ci NFZ

Gość fcdfcesfeg
zwiad - chyba coś z łbem masz nie tak :O

Gość sa_vannah
Wspieranie WOŚP mija się z celem, gdyż pieniądze które przekażą ludzie na orkiestrę to o taką kwotę państwo umniejszy z budżetu na służbę zdrowia! Państwo ma konstytucyjny obowiązek kupować sprzęt służący leczeniu. Kupowanie za prywatne pieniądze tego sprzętu jest w istocie działalnością polityczną - dzięki temu państwo może mniej wydawać na to, na co musi, a może więcej zmarnować na działania zbędne czy szkodliwe. To tak jakby prywatne osoby kupowały faxy dla urzędów miejskich.

Gość gość
tak tryzmac