Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawszeCiekawaaa

pytanie do panów!

Polecane posty

hello ponownie ;)generalnie jestem teraz nie w temacie bo tyle miaalam co czynienia z ogolnymi co z nieogolonymi, czyli wcale ;D

Gość ZawszeCiekawaaa
Fiedo to tak jak ja.. Chłopak z którym jestem teraz to mój jedyny partner łóżkowy. Ale wolę jak ma krótko przystrzyzone. Bo jak Dlugo nie strzyze bo np nie ma czasu czy coś i już ma takie dłuższe to są one drażniace...

To jakie w końcu Wam się podobają bardziej: ogolone-nie ogolone?:)

Adi wybralabym posrodku,a gdyby nie bylo by takiej opcji to nie, ale tak tylko w teori

Ja juz przywykłam ze jest ogolony zreszta ja tez gole na zero. A wy dziewczyny na zero golicie czy macie fryzurki?

Gość ZawszeCiekawaaa
Adi mi krótko przystrzyzone.

ej dziewczyny: a jak wygląda wasz ideała? tego ktorego macie albo chciałybyście miec

Gość ZawszeCiekawaaa
Ja na zero. Po pierwsze partner tak woli po drugie jak mam włoski to mi przeszkadza, kłuje i wg.

Gość ZawszeCiekawaaa
Ja nie rozmyslam mm ideałach. Mój jest jaki jest ale dla mnie tym idealny. Może po za tym że ja lubie wysokich mężczyzn bo mama jestem wysoka. Mam 175cm. A mój partner jest niski- niższy ode mnie ale mi to nie przeszkadza. A jak komuś nie pasuje to niech spada.;)

Gość ZawszeCiekawaaa
Adi a Twój jaki jest? ogolony czy nie?;d

Gość ZawszeCiekawaaa
Dorcia mojemu czasem zdarza sie mieć dłuższe włoski ale mogę to zrozumieć co zdarza sie że zwyczajnie nie ma czasu na to albo siły bo bardzo dużo pracuje. Nieraz jest tak że prosto z nocki do drugiej pracy jedzie więc jestem w stanie mu wybaczyć że nie ma na to siły.

Mój jest zawsze na gładko,zostawiam tylko pasek,który leci aź do klatki:)

Gość ZawszeCiekawaaa
Adi nie przeszkadzasz. Poprostu odpowiadaj na te same pytania tylko do przeciwnej sobie płci czyli jak my o mężczyznach to ty o kobietach. No i sam też możesz zadawać pytania.

Gość ZawszeCiekawaaa
No Adi to ciekawe...

Moj facet jest bardzoooooo wysoki ale mi to wogole nie przeszkadza. Moge zakładac nawet bardzo wysokie szpile 15 -owe

Gość ZawszeCiekawaaa
Dziewczynki a co sądzicie na temat owłosienia na męskiej klacie i brzuszku? Bo bardzo mi sie to podoba. A najbardziej to jak ma na klacie a ana brzuchu to tylko taki pasek od pepka w dol. A zwłaszcza opalony ale naturalnie a nie solara.

Fieda, ja uważam,że nie ma czegoś takiego jak ideał. Dla jednych ideał,a dla innych be.

Gość ZawszeCiekawaaa
Wiesz dorcia ja też noszę szpilki mimo że mój miś jest niższy. Owszem na początku mnie to trochę irytowało i wkurzaly mnie te dziwne spojrzenia na ulicy. No ale teraz to ignoruje. Kocham go takim jaki jest i nie rozumiem czemu przez wzrost miałby być jakiś gorszy od innych.

Adi i dlatego pytam o wasze tylko. Ja lubie jak facet ma klaki, moze zeby nie jakis busz, ale ten pasek, na rekach i nogach, klata tez, ale plechy to juz tak...no same wiecie. tez preferuje wyokich

Gość ZawszeCiekawaaa
Adi a słyszałes kiedyś takie słowa: nie ma mężczyzn idealnych ale zawsze znajdzie sie taki który będzie idealny dla Ciebie. Tylko już nie pamiętam czyje to słowa.

e tam jak facet jest spoko to co za róznica czy golony czy nie albo jaki wzost jak dla mnie