Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiujyhbg

Czego najbardziej się wstydzicie...

Polecane posty

Gość oiujyhbg

... w związku ze swoją przeszłością? Chodzi mi o takie śmieszne, żenujące, dziecinne rzeczy. :)

Gość wojtek76657657
że mam krzywego i muszę walić konia, obowiązkowo i nie wiem co zrobić ze spermą, jest i przykro, że się marnuje, może mogę z niej coś przyrządzić, proszę o pomysły?

Gość buhahahahtwojastara
kiedyś zrobiłem qpe w majtki, zdjąłem je razem z rajtkami i wrzuciłem do kosza na śmieci - miałem ze 3-4 lata maks. Ubrałem się sam w inne gatki, ale rodzice zobaczyli i zaczęli pytać, co zrobiłem z ubraniem, które miałem na sobie. Nie powiedziałem im, aż dopiero mama znalazła śmierdzące kupskiem majty w koszu :D

Gość kitty24
hmm puściłam facetowi bąka w twarz jak mi robił minettkę :( ale to był przypał masakra wstydze się do dziś

Gość Jakaś Sradammm
To mi przypomniało jak kilka lat temu podczas jednego z pierwszych razów ostrego sexu z mężczyzną mojego zycia, poczułam że moze mi sie zdarzyć, i mówie do niego: "nie maltretuj mnie tak bo zacznę prukać, zwolnij" a on na to: "A rób co chcesz" i kontynuuje w tym samym tempie i z ta samą pasją. :P Prawdziwy facet - bąk mu niestraszny.