Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy latwo zajsc w ciaze

czy jesli mam regularny okres nie bede miala problemu z

Polecane posty

zajsciem w ciaze? Czy to o niczym nie swiadczy? Pytalam sie gina, jak mozna sprawdzic czy moge miec dzieci na 100% a on mowil, ze jesli mam okres powinno byc ok. Czy zawsze tak jest?

Gość co za bzduryyy
to ze masz regularny nie swiadczy o niczym a jak dlugo sie starasz ze nasuwasz takie dziwne wnioski?

gim mi tak powiedzial. Ja sie staram pol roku juz.

Gość co za bzduryyy
nie da sie sprawdzic tylko poprze badania ktorych jest mnustwo ale niektore bafania robi sie dopiero po ok rocznych staraniach

Gość co za bzduryyy
pol roku to jest nic prawde mowiac.zdrowe pary staraja sie nawet do roku czasumozesz sobie zrobiv ewentualnie badania hormonale

Gość ja staram sie juz piec lat co
to jest pół a ty piszesz ze starasz sie pol roku JUZ spokojnie

o ja piernicze az tyle? a czemu nie mozesz zajsc??

Gość ja staram sie juz piec lat co
no az tyle i duzo osob teraz sie stara dlugo i duzo par ma problemy.z nieplodnoscia masa badan zmiana lekarza jednego drugiego diagnoza leczenie badania leczenie badania dwie inseminacje narazie nie udane wiec glowa do gory pol roku to malutko wrzuc na luz napewno sie uda

Nie mozna sprawdzic czy bedziesz mogla miec dzieci na 100%. Mozna tylko stopniowo wykluczac ewentualne przyczyny nieplodnosci a tego jest wiele. To , ze masz regularny cykl nie swiadczyy o tym ze bedziesz mogla miec dzieci ale to przynajmniej dobra podstawa :-)

Gość regularne miesiączki
nie świadczą niestety o tym, że odrazu zajdziesz w ciażę, ja mam regularne, a staramy się już ponad 3 lata i niby wszystko jest ok, a dziecka jak nie było, tak nie ma

Gość agiew
Ja mimo regularnych cykli miałam problemy z zajściem w ciążę. Dopiero jak zaczęłam sobie wyznaczać owulację mikroskopem owu to mi się udało.

Gość nisassa muio
czy latwo zajsc w ciaze o ja piernicze az tyle? a czemu nie mozesz zajsc?? To nie wiedzialm, że co któras para ma problemy z zajściem w ciążę, że są pary, które starają sie latami, którym nie udaje sięani inseminacja ani in vitro...

Gość nisassa muio
miało być - to nie wiedziałaś

Regularna miesiączka nie jest gwarancją, że bez problemu kobieta zajdzie w ciążę (np nawet regularne cykle mogą być bezowulacyjne). O niepłodności mówi się dopiero, gdy para współżyje regularnie 3-4 razy w tyg. bez żadnych zabezpieczeń przez ponad rok czasu. Dopiero po takim czasie zaczyna się szukać ewentualnych przyczyn braku ciąży.