Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura.....

chce popisać z jakimś chlopakiem

Polecane posty

Gość hrtyrug
to moze czateria,pokoj krakow?

laura no lepiej lepiej :D ja też się interesuje geografia co prawda tylko mapa mnie interesuje :p a co znaczy nie do końca umiem pływać ? ;) Można umieć albo nie :p hehe

Gość mirekkk89
albo można słabo pływać... JA nie gotuję, ja smarzę :D cholewki do eskimoski

Gość laura.....
no chodziło mi o to że gdy wiem że nie mam gruntu pod nogami to panikuję.. :) a ile masz lat Finantonio?

Gość mirekkk89
eskimoska Ja? no jak to polak, blady o tej porze roku! :D

ja o ser pytam :D ten ucierany zaraz po uszach siostry a z cholewkami, to chyba się je smali...? chociaż moze do eskimosek się smaży.... :P

Hmm może robisz tak specjalnie gdy jakiś przystojny ratownik czeka na to komu by tu pomóc :D ja się nauczyłem w jeziorku pływać :p lada moment 22 skończę.

Gość laura.....
aa no to dobry wiek.. :) a skąd jesteś? pracujesz uczysz się? :)

Gość mirekkk89
grunt, by nie przypalić... ;) a co do sera... zółty

Gość laura.....
hehe no stary też raczej nie jesteś :)

Gość mirekkk89
eskimoska sprawdziłem w encyklopedi, popytałem babci... tak! masz rację... ponoć się smali... choć babcia nie była pewna tego, jakie tam na północy mają zwyczaje... ;d

Jestem z Lubelskiego a Ty ? No obecnie pracuje bo mam taką sytuację że muszę więc na żadne studia nie poszedłem ale mam zamiar zrobić sobie studium :) jak tam nastrój przed studniówką ? Bo już niedługo chyba się zaczynają :p

Gość laura.....
no mam swoją w następny piątek.. :) no już wszystko mam sukienka i te wszystkie dodatki.. ale jak na razie to za bardzo tego nie przeżywam. z Mazur jestem.. :d a jak tam sprawy sercowe? :)

Gość mirekkk89
ruskie dobrze wysmażone... paluchy lizać !:D

Gość mirekkk89
eskimoska... bo babcia ma temperament! :D a i lubi dlużej nad wieczornym pacierzem pochylić się Eskimoska, a Ty włąściwie dlaczego jeszcze nie śpisz ?:)

Jak to dziewczyny stroiły by się bez końca ;) ale w sumie okazja jest . Mazury piękny rejon , żeby u mnie było tyle jeziorek :p a sprawy sercowe są teraz w martwym punkcie.. ale nie narzekam :p a u Ciebie jak ? ;)

Gość laura.....
wiesz no trzeba podkreślać swoją urodę.. :) a u mnie tak normalnie Ci powiem. mam chlopaka od ponad roku.. mowi że mnie kocha ale ja czasem czuję się mu niepotrzebna.. ;/ i z czasem przestaje mi zależeć. a kiedyś bym wszystko dla niego zrobila.. no cóż życie.. :)

Mirek, jutro będę spać do południa ;) "chce popisać z jakimś chlopakiem" a że pod ręką nie mam żadnego więc nie śpieszy mi się do łóżka :P

Gość czeszkaaaaaaakaa
wstyd i chanba dla mojego imienia zalozycielko Laury nie musza szukać facetow na necie

Mirek. "chce popisać z jakimś chlopakiem" a że pod ręką nie mam żadnego, to do łóżka mi się nie spieszy :P poza tym, jutro mogę spać do południa :D

Gość mirekkk89
fajnie masz... ja wstanę o 6, ale co tam poranek zobaczę :D Piszmy więc piszmy! hm, tylko o czym... ?

Gość laura.....
czeszkaaaaaaakaa po pierwsze hańba psze się przez h .... to tak dla informacji... po drugie czy ktos tu powiedział że szukam chlopaka przez neta? :) nie wiesz o mnie nic więc nie masz podstaw by oceniać.. pozdrawiam :)

No widocznie to nie ten jedyny skoro tak mówisz :p czasami lepiej coś skończyć jak jest źle niż się z tym męczyć chociaż nie znam Twojej sytuacji :p nie zależy Ci już na nim ?

Gość laura.....
wiesz no sama nie wiem jak to okreslić... :) jesteśmy razem ponad rok i wiele razem przezyliśmy może to mnie przy nim trzyma.. ciągle myślałam że to ten jedyny robiłam wszystko żebyśmy się nie rozstali.. zatrzymywałam go gdy chcial odejść itp.. teraz chyba nie próbowałabym go zatrzymywać.. poza tym denerwuje mnie to że ogląda się za innymi przez co ja czuję się strasznie brzydka... ;/ oj pewnie pomyślisz że to babska logika no ale naprawdę tak jest.. :)

Być może wypaliła się ta miłość w Tobie. Miałem podobnie ze swoją była dziewczyną więc nie rozstaliśmy ale chyba początkowo nie chciała się z tym pogodzić , później już jej to przeszło :p a co do tego oglądania to nie widzę problemu ;) że ktoś się obejrzy to jeszcze nic nie znaczy gorzej jak to robi w perfidny sposób. napewno nie jest tak że się ogląda i mówi że ładniejsze są od Ciebie. Nie ma się czym przejmować :)