Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura.....

chce popisać z jakimś chlopakiem

Polecane posty

Gość mirekkk89
hmm.. mógłbym być z pomorza , pracować na kutrze i uczyć się fachu.... ;) lecz jestem bardziej z południa... na rybach byłem hmm.. raz, no moze dwa :D To nie szkoła, ta ma mnie w tygodniu czeka... praca, choć to nie etat... A Ty co porabiasz ?

Gość laura.....
no ale ja tak mam że się przejmuję... ;/ :) wczesniej zawsze się bałam że mnie zdradzi czy zostawi.. poza tym jego była dziewczyna mówila że go odzyska ale jej nie wyszło.. ;d heheh. sama nie wiem co mam robić... kiedyś przerażało mnie to że zostanę sama bez niego. poza tym jest moim pierwszym chłopakiem i wiele razy rozmawialiśmy o planach na przyszłośc tj. mieszkanie, slub, dzieci.. ale on czasem zachowuje się jak dziecko ... ;/ kiedyś dorośnie? ;d

Mirek, mój tata wędkuje i zawsze o niemożliwych godzinach porannych w weekendy jeździ na ryby więc mi się skojarzyło. ja - pracuję w tygodniu. a ten weekend spędzam u rodziców co będziesz jutro robił w pracy?

No właśnie trzeba wszystkiego za szybko planować bo jak się do czegoś dochodzi mniejszymi krokami to dłużej to później trwa ;) co masz na myśli mówiąc że zachowuje się jak dziecko ? Napewno dorośnie :p chociaż znam takich którzy nie chcą :D

Gość MartynaGda
Ja tez chce popisać, piszcie do mnie sprośne SMSy o każdej porze bo cierpię na bezsenność :/ 693387855 (plus)

Gość laura.....
no np czasem o mnie zapomina, godzinami gra na kompie, czasem zachowuje się nieodpowiedzialnie ... no masz rację nie powinno się planować.. ale wiesz ja wierzyłam że go kocham on mi też to mówil i robi to nadal.. poznaliśmy swoje rodziny, jego rodzice bardzo za mną przepadają.. spedzaliśmy duzo czasu razem. od początku znajomości spotykamy sie prawie codziennie. od mniej więcej pół roku prawie każdy weekend spędzamy razem.. myślę że gdybym się z num rozstala ciężko byloby mi przyzwyczaić się do nowej sytuacji.. tego też się obawiam..

Gość laura.....
ok Finantonio :) dzięki za rozmowę. dobranoc :*

Gość mirekkk89
eskimoska.... no na pewno nie będe uganiał się za rybami... :) inwentaryzacja magazynu. Z jakich stron piszesz ?

Gość mirekkk89
Eskimoska, udanej niedzieli !:) Ja umykam zbierać siły poprzez sen, bo pora już optymalna.... miło się gawędziło, dzięukję za rozmowę. Dobranoc

Gość gość
Czy ktoś by chciał miec dziewczynę ?

Gość gość
Okej

Gość gość
Okej