Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdhjsdhjdd

Teściowa a decyzja lekarza o cc

Polecane posty

Gość pozdro dla lasek
lepiej przygas te tesciowa juz teraz, bo skoro ona tak bezczelnie Toba komenderuje i sie decydowac o Twoim i dziecka zdrowiu, a nawet zyciu, to nie wrozy to dobrze, po narodzinach tez bedzie lepiej wiedziala, jak nosic, jak karmic, jak ubierac i dupe wycierac, a potem - jak wychowywac, bron Boze nie dawaj sie.

Gość y6u75uui6
to TY będziesz rodzić, a nie teściowa.

Gość Bądź sobą
To nie ty powinnaś coś powiedzieć teściowej tylko twój mąż. Dlaczego ty masz się kłócić o to? jesteś w ciąży dziwię się że on jej nic nie powiedział. Mój jak teściowa coś mówi to albo jej przytakujemy jeśli chodzi o jej złote rady a robimy swoje albo mąż się odzywa jeśli zwraca mi uwagę...

Gość No nie ma jak taka
złota teściowa się człowiekowi trafi :D nic tylko skakać z radości. Uważam że tesciowa pieprzy niesamowite głupoty i absolutnie nie ma co się sugerować jej zdaniem. Cesarka to operacja ale będziesz mile zaskoczona że tak szybko można mieć dziecko u boku, karmić i zajmować się nim (ja zajmowałam się córką już wieczorem a rano miałam operację ).

Gość sgbdf
widze ze tesciowa ma wieksze kompetencje niz ginek. moze zaproponuj suce ze urodzisz u nich w domu i ona odbierze poród skoro jest slepszym fachowcem .

Gość mieszkam w niemcach--
po1:szerokosc spojenia lonowego mozna dopiero sprawdzic podczas porodu,bo zaden lekarz nie jest w stanie okreslic na ile sie rozszerzy. Po 2:ty sluchasz tesciowej????madra jestes? wspolczuje ci relacji z tesciami jak urodzisz dziecko! masz swoje zdanie?