Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady in the dark

boje sie go ...

Polecane posty

Gość lady in the dark

mam sasiada ..dziwnie na mnie patrzy ostatnio ciagle go spotykam glupio gada , prawi komplementy (jestem singirl 19 l ) nie czuje ze mnie nie bierze na glupia gadke !wrecz efekt jest odwrotny . Ostatnio wracalam pozno od kolezanki i oczywiscie kto sie trafil pod blokiem "on" zaczela sie glupia gadka o wszystkimi o niczym ale bardzo pragnelam juz isc . w pewnym momencie ni z owego wszedl ze chcialby kobiete ktora sie go boi ???? niepodoba mi sie gadka jego niewiem macie tez takiego przesladowce jak mam mu dac do zrozumienia zeby mnie zostawil ? zaczynam sie go bac , juz mam takie glupie mysli ze juz wariuje ...

Gość kierowca rosomaka
Pewien rybak złapał złotą rybkę. - Wypuść mnie a spełnię twoje trzy życzenia. A więc chcę być bogaty, po drugie chcę mieć piękną żonę i po trzecie spełnij trzy życzenia mojego sąsiada, jak tylko się obudzi. Rankiem sąsiad budząc się mówi: - Sto chu... w dupę i kotwica w plecy, byle był ładny dzień!

Gość przyjebb mu z liścia
!

Gość lady in the dark
czy tutaj wszystko to prowokacja ? nierozumie sensu. pytam powaznie powaznych jak delikatnie wytlumaczyc zeby spadal i mnie nie nachodzil wiecej .