Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość price123

Dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość price123

Moj facet z ktorym jestem juz od 8 lat bardzo czesto gdy cos razem planujemy to zabiera ze soba jeszcze kogos-kolegow,jednego dwoch,to sa rozni koledzy za kazdym razem,jakkolwiek praktycznie zawsze gdy cos planujemy-wyjazd na weekend,wyjazd na narty,wyjscie na piwo,do kina on zaprasza zawsze jakis swoich znajomych.... o co chodzi ? jestem az taka nudziara czy co? jestesmy razem 8 lat i bylo tak od początku naszego związku.Na palcach jednej reki mozna policzyc wyjazy samemu... np wyjazd na wakacje -nigdy nie bylismy sami,raz czy dwa na weekend bo tak wyszlo bo poprostu nikt nie chcial jechac w tym terminie.o co kuźwa chodzi?

Gość kierowca rosomaka
Pijak złapał nad morzem złotą rybkę i ona obiecała mu spełnić jego trzy życzenia w zamian za wolność. Pierwsze życzenie: - Niech woda w rzekach zmieni się w wino! Pijak podbiega do wpływającej do morza rzeczki, próbuje i rzeczywiście, świetne wino. - To niech cała woda w morzach zmieni się w wódkę! Próbuje wody z morza, świetna wódka. Facet ma jeszcze trzecie życzenie, myśli, myśli, myśli, nic mu nie przychodzi do głowy, w końcu mówi: - No, złota rybko jeszcze pół litra i jesteśmy kwita!

Gość może o to
może chodzi o to że Twój facet nie chce być z Tobą sam na sam ,.,.... moze jest gejem .... albo nie wiadomo co ... ale to bardzo dziwne chyba cię nei kocha .. może ma inną a z Tobą tylko jest z jakiegoś powodu .. nudzi sie z Tobą i dlatego bierze kogoś do towarzystwa ...

Gość price123
no jak go o to pytam to raczej nie odpowiada wiesz bo nudze sie z toba,jestem gejem,mam inna a jestem z toba z innego powodu.Wpadlam na to zeby go zapytac ale wiadomo ze cos jest nie halo i raczej on mi o tym nie powie dlatego pytam bo czasem ktos ma podobne doswiadczenia itd.wiec odpowiedz zapytaj go jest poprostu glupia

Gość stokrotkaAa91
Na początku związku też nigdzie sami nie chodziliście?

Gość price123
chodzilismy na poczatku,ale juz wtedy czesto bylo tak ze musiałam byc ja i np jakis kumpel na piwie,tak jak spedzanie ze mna czasu dla niego to to ze ktos go zabawia z kims gada a ja mam byc obok,w poblizu.dotad jak mamy zostac sami w domu i nie wiem ogladac teltewizje to dostaje bialej goraczki,niecierpliwi sie ,denerwuje itd nie potrafi ze mna dlugo wysiedziec.nudzi sie ze mna najwyraniej

Gość PiesCie
Nie potrafi z Tobą rozmawiać albo nie lubi przebywać po prostemu.

Gość Aparat007
tragedia. Musisz byc bardzo inteligenta skoro po 8 latach dotarly do twojego osrodka mozgowego takie mysli i zeczel sie rozwija obawy. :) ja ze swoja moglbym pojechac na 1rok na antarktyde i bysmy sie nie nudzili.:D