Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawił mnie buc

Zostawił mnie! Czy według was zachował się jak buc? Tak twierdzi moja mama

Polecane posty

Gość zostawił mnie buc

Narzeczony po kilku latach związku wyrzucił mnie. Mam problem z alkoholem i agresją. Nie moge się opanować. Moja matka wyrzuciła mojego ojca za pijaństwo i agresje, ja też zerwałam z facetem który był ciągle pijany i poniżał mnie. Dzisiaj on zrobił to samo ze mną. Mama jest trochę oburzona bo on zachował się jak ostatni judasz, w dodatku rozmawiał z rodzicami co powinien ze mną zrobić a oni powiedzieli mu by kopnął mnie w dupe bo gówno mu z takiej baby alkoholiczki. Przychodze 3 godziny temu do mieszkania a patrze, drzwi w zamkach zmienione, moje rzeczy na korytarzu i powiedział mi że z nami koniec.

Gość Ojciec Wacław
I słusznie

Gość kierowca rosomaka
Dziennikarz przeprowadza wywiad z właścicielem pięciu... planet bliźniaczo podobnych do naszej Ziemi: - Jakim cudem doszedł pan do tak niewyobrażalnego bogactwa? - A wie pan, byłem prostym, bezrolnym chłopem. I raz złapałem złotą rybkę. I ona mi mówi że mi spełni życzenie. A ja się poskrobał po łbie i rzekę: "A co ja mogę chcieć? Bo wiesz, rybko, ja to nawet ziemi nie mam. Żeby tak mieć chociaż piędź..."

Gość zostawił mnie buc
Ale kobiety się drą na mężczyzn a nawet ich walną, a mężczyźni nie zostawiają ich z tego powodu, Walczą o ten związek, obiecałam mu że będę się leczyć a on mnie wyzywał od pijaczek, menelek, lumpiarek itp.On nie wie co ja czuje.

Gość dobrze zrobil
:-P

Gość oferma na bani
po co ci facet ktory slucha mamusi i tatusia,gdyby cie kochal nie pozbylby sie ciebie tak latwo

Gość ttreee
raczej zamki w drzwiah zmienione

Gość zostawił mnie buc
Ja chce się leczyć z alkoholizmu, chce się pozbyć agresji. Ale jak mówie o tym swojemu faceto to on wraca do mojego byłego że ja tamtemu wcale nie pomogłam wyjdź z nałogu ani pozbyć się agresywności, on mnie też nie musi.

Gość dobrze bardzo dobrze zrobił
też bym wyrzuciła swojego chłopa gdyby pił i był agresorem.

Czyli tylko "chcesz", a nic nie robisz w tym kierunku? Też bym cię wykopała. Właściwie to w ogóle nie pozwoliłabym Ci zamieszkać pod moim dachem.

Gość mkmki
patologia jakaś... na leczenie sio !