Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik pierwszy

Wychodze z zalozenia ze trzeba szukac DZIEWCZYNY KTORA NIE LUBI IMPREZOWAC

Polecane posty

Gość prawik pierwszy

BYlem kiedys swiadkiem takiego zajscia-przyszedl sobie taki niepozorny, nieprzystojny typek z bardzo ladna dziewczyna do klubu.. Od razu zaczely sie docinki ze jak taki gowniany zjeb moze miec taka laske, jak ten nieudacznik jakis tam kurdupel wychudzony z ryjem szczura to zrobil itp (a to gadali miedzy innymi kumple z ktorymi siedzialem przy stoliku).. Na koniec wszyscy zaczeli podrywac ta jego panne i publicznie go przy niej wysmiewac, po 2 w nocy laska wyszla pijana z innym a koles chyba poszedl jeszcze wczesniej o 12tej gdzies na most skoczyc do rzeki chyba. Jednak wydaje mi sie ze najwazniejsze to obczaic sobie jakas taka laseczke troche najwyzej lepsza od przecietnej i byc sobie z nia na spokojnie , nie chodzic do zadnych klubow gdzie bydlo by wam tylko imputowalo swoje dyrdymaly, gdzies tam sobie z nia kurwa pojsc a to do niej a to do siebie a to do parku i nigdzie wiecej.

Gość 1 i 2
i on i ona musza lubiec siedziec w domu. inaczej bezsensem jest przetrzymywac dziewczyne w domu- bo predzej czy pozniej ona znajdzie sobie kogos, kto bedzie z nia wychodzil gdzies wiecej niz na spacer do parku

Gość ,fuhcxvb
znajdź sobie jakąś fajną dziewczyne z którą będziesz poprostu dobrze się czuł

Gość ,fuhcxvb
dlaczego nie znajdziesz sobie dziewczyny ? co cię blokuję? Masz jakieś opory psychiczne?

Gość normalna94
Hm, moje pytanie pojawia sie takie: Dlaczego dziewczyna ktora jest ładna idzie n a impreze z kolesiem ktory nie spełnia jej oczekiwan? Nie wiem moze poszła z nim z litosci? Albo to był jej plan zeby zwrocic na sb wieksza uwage i zachecic innych kolesi skoro widza ja z kolesiem ktory jest szpetny zeby oni sie jakos dowartosciowali i ruszyli sie za nia uganiac? Ja tam nie wiem ale chodziłam do szkoły z takimi imprezowymi dzieczynami i powiem tak tyle co sie na słuchałam kto z kim co robił i te awantury dziewczyn o przystojniejszego i bogatszego mnie dobijały jak płytkie moga byc dziewczyny. Ja osobiscie na zadnej imprezie nie byłam nie z tego powodu ze jestem nie wiadomo jak brzydka czy cos nie poprostu nie lubie takich rzeczy fakt badzo duzo osob sie dziwi ze nie chodze i nie byłam na takiej imprezie a jestem skromna dziewczyna i dosc ładna, dobra koniec gadki o mnie bo przeniosłam to na inny temat ale chodzi o to ze warto szukac dziewczyny poza imprezami w parkach itp. powodzenia.