Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna a bezrobotna

Wkurzona tym co zobaczyłam!!! Bardzo wkurzona! Jak nic!!!

Polecane posty

Gość piękna a bezrobotna

Włączyłam sobie nk a patrze a tu znajomi mają zdjęcia. Kolega który jest za granicą, koleżanka z delfinami, kolejna koleżanka zrobiła sobie sesje w pięknych sukienkach. Jestem załamana. Ze mnie to taka dziadówka a oni pokazywali swoje fotki nie wiedząc o tym że mogą kogoś ranić tym co ja zobaczyłam. Zrobiło mi się tak przykro. Wydarłam się na rodziców, co wy mnie gnoje zapewniliście. Poszlałm do pokoju i płakałam. Potem się uspokoiłam, włączyłam fejsbuka. A tu kolejne gnoje. Ten sam kolega który miał zdjęcia z wakacji wkleił zdjęcia swojego auta i nowej plazmy którą se kupił a inna koleżanki pokazała jak ma urządzone mieszkanie i biżuterie na rękach. Ludzie to świnie. Ja mam 24 lata, brak pracy, brak studiów(nie było kasy na edukacje) a oni oboszą się ze swoim bogactwem. Teraz cierpie. Dlatego że wlazłam na te głupie pieprzone portale społecznościowe. Serce mi pęka jak to widze. Obdzwoniłam wszystkie przyjaciółki, trochę ponarzekałyśmy na nich. One też są bezrobotne i mówiły jakie to świnie podłe.

Gość sorrki ale ci
znajomi to w pl mieszkają ? raczej nie ......... więc po co płakać ? rusz w świat zaczniesz od pomywaczki aż wkońcu staniesz na nogi nie wkurrwiaj się ! przecież z nieba im nie leci co nie ?

Gość ,fuhcxvb
Dziewczyno Ty jesteś psychiczna. Masakrycznie znerwicowana. Winnaś się leczyć u psychologa

Gość piękna a bezrobotna
Ja też musze sobie zrobić fotomontaż i niby pokazać że byłam na wczasach. Ale na takich super wczasach, niech umrą z zazdrości a nie osobe którą nie stać by znalazła sobie pracy narażają na zawał serca. Jak tak można? Jak można być tak bezwzględnym.

Gość piękna a bezrobotna
Mieszkają w Polsce. Najgorsze jeszcze jest to że wielu z nich mają ogólniaki bez matury albo ewentualnie zawodówki albo technika i mają te wszystkie luksusy. Do tej pory łzy mi się leją jak to widze. Dlaczego oni mają takie samo wykształcenie jak ja a może i gorsze bo ja skończyłam technik mechanik obróbki skrawaniem, potwierdzone kwalfikacjami zawodowymi i maturą i co z tego mam? gówno mam. Poświęciłam się nauce a chuja z tego mam a oni na dopach lecieli i w chuj pieniędzy mają. Ja nawet z tymi bardzo dobrymi i celującymi na studia nie mogłam się wybrać.

Gość FanFaceSitting
@brzydka i bezrobotna Idz sie leczyć.

Gość dhdjdjdjsjsjd
Wyjedź do uk jak ja a będziesz mogła za najgorsza prace kupić sobie plazmę 47 cali i sprzęt grający za 5000zl w jednym miesiącu no może półtora i będziesz walila wszystkich. Ja pracuje za majnizsza krajowa a w rok urzadzilem mieszkanie na bogato a przyjechałem z jedna walizka tanich ciuchów a teraz mam 3szafy ciuchów markowych kilka par drogich butów piłka od perfum ugina się w łazience a sprzęt grający tv laptopy tablety mam za kilkanavie tyś zl i auto całkiem nowe . I to w rok. Aparat fotograficzny za 1200funtow normalnie jem place rqchunki sam wynajmuje mieszkanie nie mieszkam w kilka osób. Wyjedź a życie ci się zmieni jak za dotknięciem różdżki

Gość dhdjdjdjsjsjd
I do polski wracać nie zamierzam.

Gość dhdjdjdjsjsjd
W Polsce tyra się za grosze a tu mam cis z życia. Mam swoje hobby na które wydaje masę kasy ale srac mnie i jak idę do sklepu to na ceny nie muszę patrzeć bo wiem ze stać mnie.

Gość dhdjdjdjsjsjd
Ale nie jestem w Londynie. Jestem na zadupiu świata w uk ale ceny tu są niższe i mogę sobie na wiele pozwolić. W Londynie by ciężko było. Ale w rok mam więcej niz prEz 7lar mieszkania na swoim w Polsce

Gość dfgdgd
ta jasne, w rok... wez przestan, bo wyjedzie i sie roczaruje dziewczyna

Gość dhdjdjdjsjsjd
Tak dokładnie w 14 mieisiecy

Gość jołekk
a ja mam bogatych rodziców i pierdolę biedaków;)

Gość adadasdas
Nie pracy bo jesteś pojebana 🖐️

Gość autorko nie boj nie boj
teraz kryzys, przestepczosc sie szerzy, zlodzieje czychajatylko na szajsbukowych przechwalaczy;)

Gość autorko nie boj nie boj
teraz kryzys, przestepczosc sie szerzy... zlodziejeczychaja tylko na takich szajsbukowych przechwalaczy;)