Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleleha

Ukończyć za kogoś studia

Polecane posty

Gość leleleha

Mam koleżanke, która zapisała się na studia, ale była może trzy razy i jej sie nie chciało chodzić lub nie miała czasu. Twierdzi, że jest już na drugim roku bo jest koleżanka za nią chodzi i zalicza. Ciekawa jestem co z pracą licencjacka czy też zrobi to za nią. Ona sobie szkołę opłaca a kto inny chodzi. Możliwe to jest? Sama jestem studentką, ale nie wyobrażam sobie jak ktoś mógłby chodzic na uczelnie za mnie. Możliwe jest żeby ktoś zdobył dyplom ukończenia studiów na koszt kogoś innego? Czy student przy obronie legitymuje się dowodem? Tak z ciekawości tylko :)) Jestem ciekawa ile może tak oszukiwać że ona to nie ona. ;P

Gość albo osoba wizualnie podobna
albo podrobiony dowód lub legitka opowiadano mi o czymś takim, ale to parę lat temu, cały system kupowania egzaminów itd płacisz komuś i on za Ciebie zdaje ale no to na prywatnych raczej, to o czym pisałam trochę inny system bo to nie w Polsce i tam prywatni chodzili razem z dziennymi w pl na dziennych chyba niemożliwe coś takiego, może na egzaminach samych gdy jest dużo osób, u mnie na roku wykładowcy i ćwiczeniowcy kojarzą każdego a jak wiadomo nie wystarczy przyjść na same zaliczenia w styczniu

Gość leleleha
Tak samo właśnie myśle.... studia są zaoczne, a dziewczyna chodzi za kogoś za darmo z sympatii do niej, a tamta ma gdzies wlasciwie te studia. Bawi mnie ta sytuacja. Gdzieś na pewno noga jej się powinie;p