Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladatwarz

czy golicie sie tu i tam idac do ginekologa ?

Polecane posty

Gość Elektronikełe
Jessi masz rację, kobieta z wygoloną cipką to dziewczynka z przedszkola

Gość popoopopop
jesssi gie, dobrze piszesz, nie każdy facet lubi wygolone na zero

Gość alescie głupie
aż trudno uwierzyć czytając te brednie i bluzgi.

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
jak ma mnie dopaść jakiś grzyb czy infekcja skoro używam cały czas nawilżanych chusteczek,wkładek higienicznych,żeli do higieny intymnej i tamponów...jestem wygolona zawsze od wielu wielu lat i żadnej infekcji nigdy nie miałam:) Jessie te Twoje informacje nie pokrywają sie za bardzo z prawdą.Mi lekarz mówił,że jeżeli lubię się golić to żebym to robiła,bo żaden grzyb sie do mnie nie przyczepi,ponieważ dbam o higiene intymną...

Gość o matko kochana
współczuje męża, albo pedofile albo pantofelki które nie mogą wyrazić swojego zdania, obleh

Gość Jesssiii ggg
Bądź sobą , co do artykułu - ależ oczywiście powinnaś się obawiać, bo nawet jeśli będziesz zmieniała wkładki co 5 min i z taką częstotliwością się podmywać (zresztą wtedy grzyba jeszzcze szybciej dostaniesz, bo wyjałowisz sobie pipke równiez z tych dobrych bakterii; pominę wypowiedź o chusteczkach odświeżających :O) i tak nie ominie Cię kwestia mikrourazów, powstałych podczas depilacjii.

Gość Elektronikełe
whedif kochaniutka nie uciekaj przede mną, stp

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
a ciebie debilu nie ominie smiedzenie podczas okresu i przyklejajaca sie krew do twoich super wlosow!!!Az nie da sie czytac tego co jessie pisze...szkoda kobiety,facet pedofil a ona zgorzkniala zarosnieta baba:/

Gość o matko kochana
trzeba umieć się golić :] no ale to twoja sprawa nie zamierzam się kłócić bo ani ty mnie ani ja ciebie do swoich racji nie przekonamy. Trzeba było przeczytać uważnie artykuł do którego linka ci wysłałam ale widzę że z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie ciężko. Twoja sprawa twój zarost i tyle, z resztą temat jest o tym czy się kobiety golą czy nie idąc do gina, ja się goliłam, golę i będę golić, przez 9 lat infekcji ŻADNEJ nie miałam więc jak widać można się golić i żyć bez grzyba :]

co ma pedofilia do niegolenia się? za Chiny nie czaję to tak jakby powiedzieć że jak mnie ktoś pociąga i lubię patrzeć jak np. śpi jak MARTWY to jestem nekrofilem

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
Maz Jessi powiedział,ze jak bedzie wygolona to on bedzie czul sie jak PEDOFIL...

Gość Elektronikełe
bo kobieta z łysą cipką wygląda jak dziewczynka z przedszkola, nie kobieca jest, tak samo jak tobie nie podoba się jak facet ma wygolone włos w okół siusiaka i uważasz że jest mało męski

Gość Jesssiii ggg
o matko kochana jak juz wklejasz to ni wyrywaj z kontekstu, bo wkleiłas tylko druga część artykułu, a oto i pierwsza: Usuwanie włosków z okolic intymnych to indywidualna sprawa każdej kobiety, ponieważ każda skóra inaczej reaguje na kontakt z produktami do depilacji. Niektórzy specjaliści uważają, że sam zabieg usuwania owłosienia nie zagraża zdrowiu, ale niebezpieczne mogą okazać się jego skutki. Włoski w okolicach łonowych to dobrze przemyślany prezent od Matki Natury chronią przed grzybicami oraz różnego rodzaju infekcjami pochwy i delikatnych narządów rozrodczych

widzę że nie zrozumiałeś przykładu, jaki podałam. i gdzie ja powiedziałam że niemęski=dziecko?:O

Gość Elektronikełe
kiedyś napisałaś że facet bez owłosienia łonowego jest nie męski i byś takiego nie chciała

Gość Jesssiii ggg
I co- bądź sobą - łyso Ci się zrobiło? :D (nie mogłam się powstrzymać:P )

Gość Jesssiii ggg
whedif ja tez nie zrozumiałam szczerze mówiąc :O

Gość Bądź sobą
nie z kontekstu, artykuł jest napisany akapitami, po co miałam wklejać cały atykuł? nie widze sensu, dlatego podałam linka ale widzę że ty czytasz TYLKO to co poprze twoje racje więc nie będę z tobą ciągnąć dalszej dyskusji więc mi nie odpisuj-ja już tu nie wchodze :]

to że ktoś coś ma/robi jak dziecko lub jak trup nie oznacza że osoba ruchająca tą osobę jest pedo/nekrofilem więc nie rozumiem Waszego przerzucania się tą pedofilią elektr... - ale nie napisałam że niemęski to dziecinnym, dziecięcy:O:O:O

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
jessi idź do męża pedofila!!!Ja pierdole nie da się ciebie czytac...za wszelką cenę chcesz przekazac jaka to madra jestes:/ A nie mozna ci przetlumaczyc ze od owlosnienia tez mozna grzyba dostac!

Gość Jesssiii ggg
chodziło Ci zapewne o samo sformulowanie MARTWY (analogicznie PEDOFIL) ?

Gość Elektronikełe
ale kobieta też jest nie kobieca bez włosów łonowych, a Ty masz włosy łonowe czy je golisz?

Gość Elektronikełe
post zastępczy

martwy - dziecko nekrofil-pedofil :) porównanie pierwsze z brzegu nie tylko sformułowanie. w tym wypadku powiedzenie jest bardzo adekwatne nie rusza się. albo jest zimny. jak trup:) mam poszukać nazw innych parafili, aby było łatwiej pojąć?:)

Gość Jesssiii ggg
Nie jaka ja mądra, tylko jakie Wy widocznie hmmm glupie

Gość Elektronikełe
whedif a tak właściwie to jak się masz kochana?

elektr - skoro tak uważasz ja uważam to co piszę z mojego konta:) tu nie ma obiektywizmu

Gość do Elektronikełe
spierdalaj ciekawski zboku bo już wkurwiasz swoimi pościkami o inteligencji dziecka.

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
glupie bo sie golimy???Ty jestes pojebana suka,ktora mysli ze rozumy swiata pozjadala!!!Pisze ci juz ktorys raz!!!Majac owlosnienie tez sie mozna nabawic grzyba!!!!!!!!!!