Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dobre kobiety nie cieszą sie powodzeniem

Polecane posty

FM: jestesmy przyjaciolmi od 11 lat. Myslisz, ze zmuszalbym sie do falszywej przyjazni przez tyle czasu?

Gość Zuzanna Amelia & 14
Czesc Blu

Gość Zuzanna Amelia & 14
Kafe nawala

@FM: a to mozliwe, ale w ogole nie biore takiej mozliwosci pod uwage, ona ma chlopaka i corke.

Gość Zuzanna Amelia & 14
17:33 [zgłoś do usunięcia] *iftar jestem taka, jestem taka zmeczona...bola mnie rece boli mnie cala glowa... ­ A moze jestes w ciazy ?

Gość Zuzanna Amelia & 14
Waz w lazience... ???+ Fikusna Ty zacznij skuteczniej szukac tego bruneta...

Nie bede pisal do czego niektore kobiety uzywaja weza prysznicowego, bo jeszcze dzieci nie poszly spac;) Dostane bana i co bedzie.

Gość Zuzanna Amelia & 14
Fikusna - mowilas o prysznicu a nie o kapieli. Nie wykrecaj sie teraz.

witam :) a może tu by się przydała totalna zmiana podejścia, że tak subtelnie nawiążę do tematu głównego, czyli: skoro problem tkwi w podrywaniu jako takim, to zamiast poznawać facetów pod kątem "nadaje się czy nie", to po prostu ich poznawać :) z otwartym umysłem , sercem, bez natychmiastowego przypinania łatek,bez oceniania. Polubić i dać się polubić - po prostu, a nóż widelec życie Cię zaskoczy i będzie np.kolacja :P

pięknie, przynajmniej wiesz czego chcesz :D ale najpierw to ja bym musiała chcieć przebywać w towarzystwie Twym, o gotowaniu nie wspominając, a gdzie miejsce na "polubić"?

o i tu nawet trafiłeś,bo zestaw obiadowy, o którym wspomniałeś wcześniej, jak najbardziej właśnie lubię, nawet teraz bym zjadła :P

gdyby to przekładało się na rzeczywistość, to - biorąc pod uwagę styl wypowiedzi,bo o tym mowa - to mogłabym się nawet niebawem poczuć zachęcona do bycia zainteresowaną

gdyby to przekładało się na rzeczywistość, to - biorąc pod uwagę styl wypowiedzi,bo o tym mowa - to mogłabym się nawet niebawem poczuć zachęcona do bycia zainteresowaną

oj, wystąpił mi mały szwank :) ależ nie mogę od nieznajomego.. a poza tym ja zdecydowanie tradycjonalistką jestem w tych kwestiach :P

uuu żeby nie było,to powiem tylko tyle,iż kafe ma lekki szwank zdaje się,więc nie wyświetla mi wypowiedzi,aczkolwiek na gł widać,iż się pojawiają w związku z powyższym - do następnego :) chyba,że sprawa się unormuje już :P