Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didiiddidi11

MÓJ FACET POWIEDZIAŁ ŻE MA W DUPIE CZY MI JEST DOBRZE W SEXIE BYLE ON Skończył

Polecane posty

Gość chghgv ghvhgvhgv
zostaw go! nie daj soba pomiatac przeciez to chore.. jestes młoda i dasz sobie rade

Gość acordeon
dla mnie priorytetem jest zadowolenie kobiety,sam podczas stosunku nie myśle o swojej satysfakcji

Podczas stosunku to ogóle działa się impulsywnie najlepiej ja uda się osiągnąć kompromis i oboje się staramy dla drugiego i dla siebie:)

fajtłapku, gołym okiem widać że dostałeś solidnego kosza i żeby to była jakaś podfruwajka, to z Bogiem sprawa, ale Ty w niej byłeś zadurzony. :P Teraz szukasz odpowiedzi na dręczące Cię pytania w każdym możliwym temacie. Im bliższe są Twojej osobistej tragedii, tym lepiej. W tym czujesz się zapewnię jak ryba w wodzie. Kobieta, cztery lata w związku a czuje się jak worek na spermę. :O Sam jestem chamem i totalnym ignorantem i nie raz za to dostałem z liścia z damskiej rączki, ale ta sama nigdy by się nie podpisała pod tym że w łóżku była ignorowana. Zarówno Ty jak i ona wyciągną pewne wnioski z tej lekcji życia, bo nikt was za rączkę nie będzie prowadził ani się nad wami użalał. :D 🖐️

Gość elkaaaa
na zlosc bym tak robila aby nie dochodził :P