Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafa155

Ratunku,sztywne ubrania!

Polecane posty

Gość żyrafa155

Mam problem z praniem ubrań,nie wiem co się dzieje i czyja to wina.Od jakiegos czasu ubrania,ktore piore w pralce sa sztywne jak skrochmalone i takie zmechacone(jakby przejechane tarka). Myslalam ze to moze wina proszku,ale zarowno jak piore w proszku Vizir jak i ubranka dla dziecka w proszku dla niemowlat(ze zmiekczaczem) jest dokladnie to samo! Posciel dla dziecka,przescieradlo i ubranka sa okropne,zniszczone,sztywne:( Wszystkie nowe,nawet te z mieciutkiej bawelny:( Probowalam prac na roznych programach i nie ma roznicy.Do doroslych ubran zawsze daje plyn zmiekczajacy,ale to nic nie daje.Nie wiem gdzie tkwi problem,co mam zrobic bo zniszcze sobie doszczetnie wszystkie ubrania,a dziecko bedzie chodzilo w krochmalu. Dodam,ze prasowanie tez niewiele pomaga. Czy moze to byc wina twardej wody???Czy CALGON w tym przypadku by pomogl????????? Mial ktos taki problem??

Gość krakersy serowe
może z pralką coś jest nie tak? jeżeli wcześniej było dobrze, to raczej to nie wina wody ... podobnie jeżeli nie zmieniłaś proszku do prania.

Gość no nieprawdopodobne
Jakiego płynu do płukania używasz?