Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilia30

kolezaneczki z pracy

Polecane posty

Gość kamilia30

Jak w temacie. Własnie wczoraj dowiedziałam z kim tak naprawdę pracuję. Normalnie fałsz i obłuda. Wy też tak macie? Często tak się zdarza?

Gość wścibska Gienia
hameryki nie łodkryłaś:D

Gość najgorzej jak
pracuje sie z babami,dlatego dzieki Bogu ja pracuje w zespole z facetami i nie ma pierdół choć czase plotkują gorzej niz kobiety. Jednak nie kopia dołkow pod soba jak baby.

Gość kamilia30
i śmierdzi im z krocza

Gość kamilia30
No właśnie, staram się być uczciwa, nie nadużywam swojej pozycji, choć mogłabym, a mimo to najchętniej by mnie wygryzły. Oczerniają mnie i podważają mój autorytet przed szefostwem. A w oczy udają takie dobroduszne. Jak można być tak fałszywym? Dowiedziałam się o tym przez przypadek, obiecałam, ze nie wygadam się ze o tym wiem. Cały czas myślę co ja mam zrobić?

Gość Zakrótkowiec
a srają w tapicerkę ?

Gość w niewiadomej sytuaacji
Ja mam dokładnie to samo w pracy a najgorsze jest to że jestem zwyczajnie lepszy od reszty o oni wszyscy traktują mnie gorzej, stawiają mi za autorytety kogoś innego mimo tego że ten ktoś inny robi coś gorzej ode mnie. Jestem niedoceniany w swojej pracy po prostu i wszyscy dookoła chcą mnie wygryźć, wkurza mnie to bo nie mam charakteru ostrego, gdybym miał to bym przynajmniej jakoś tym prostakom dojebał a tak to siedzę po cichu i tłumię w sobie te chore emocje.

Gość w pracy nie ma kolezanek i
kolegow sa tylko osoby z ktorymi MUSIMY pracowac!

Gość kierowca rosomaka
a znasz babe która najpierw donosiła na matke a potem na córke w zupełnie innych okolicznościach? bo ja wyobraź sobie - spotkałem taką cipę bezinteresowna zawiść... ciekawe skąd sie takie peezdy biorą :D

Gość gość
cFR2VmznZksKvjlCnhWEbSmO