Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magosia79

Czy karmicie swoje trzyletnie dzieci?

Polecane posty

Gość Magosia79
Ale wiecie co jest niesamowite? że ona nie chce zdradzić tego nie wiem sekretu-czy jej smakuje czy nie smakuje dana potrawa. Pytam:smakuje ci-TAAKK DOBRE JEST! MNIAM MNIAM Po chwili widzę że bawi sie jedzeniem i zamiast jeść to robi bałagan na talerzu A kiedy się jej zwraca uwagę żeby jadła znów mówi MIAM MNIAM ZJEM WSZYSTKO! No i tak to wygląda u nas:(

Gość Magosia79
Ale wiecie co jest niesamowite? że ona nie chce zdradzić tego nie wiem sekretu-czy jej smakuje czy nie smakuje dana potrawa. Pytam:smakuje ci-TAAKK DOBRE JEST! MNIAM MNIAM Po chwili widzę że bawi sie jedzeniem i zamiast jeść to robi bałagan na talerzu A kiedy się jej zwraca uwagę żeby jadła znów mówi MIAM MNIAM ZJEM WSZYSTKO! No i tak to wygląda u nas:(

Gość Magosia79
No to ja już nie wiem mam w domu trzylatkę i wiem tylko że uwielbia pierogi z mięsem i grochówkę a tak poza tym nie wiem co jej smakuje bo gdyby jej wierzyć na słowo to wszystko jest dobre!

Gość Magosia79
Nawet te truskawki ze śmietaną są pyszne tylko nie przejdą przez gardło:(

Gość poroocznikova
Moja corka ma dokladnie rok i 11 mcy i jedyne,co jej podaje,to zupa,typu rosol czy barszcz czerwony. zupy przecierowe je sama

Gość poroocznikova
A co do tych cyrkow z jedzeniem -nie przejmuj sie tym. ty jedzenie podajesz,ona z glodu nie umrze. nie skacz tak kolo niej z okazji jedzenia,bo bedzie to wykorzystywac i zobi z ciebie kuchte sluzaca. Jak chce cos konkretnego,to juz ci tam sama powie. a ty robisz obiad,kladziesz na talerzu,dajesz widelec i niech robi co chce. zje to dobrze,nie zje to tez dobrze,pozniej zje. nie namawiaj,nie wymyslaj ,co zaserwowac zastepczo. nie chce jesc to nie