Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Marta

Chce zdobyć chłopaka który jest z patologicznej ale bogatej rodziny!

Polecane posty

Gość Monika Marta

Mój chłopak ma 25 lat. Skończył studia, pracuje. Niestety jego mama nie żyje a ojciec zostawił go jeszcze przed urodzeniem. Wiele razy mi o nim opowiadał. Ma nawet jego zdjęcie ale osobiście nigdy go nie poznał i nie chce znać. Mój chłopak nosi nazwisko matki. Narazie nie jest on nawet moim narzeczonym ale zależy mi na tym żeby za niego wyjdź. Wychował go dziadek - bogaty ojciec jego matki. Napewno mi się ten związek opłaci. W dodatku mój facet ma też wujka który nie ma żadnej rodziny i też dobrze stoi z kasą, właściwie ładuje wszystko w mojego chłopaka. Niestety jego rodzina nie lubi mnie, ciągle robi aluzje do tego że ja chce pieniędzy ich rodziny. Jednak nie robie sobie z tego żadnych przykrości. Wczoraj np. spędziłam noc w domu jego wujka, widać było że facetowi się to nie podobało. W dodatku zaproponowałam jego dziadkowi, jego wujkowi byśmy mówili sobie na ty. Nie wyrazili zgody.

Gość mądra dziowła jesteś
trzeba sobie radzić bo inaczej kobieta będzie klepala biede z dziadek ktory zarabia 1200. Ja miałam takiego faceta który zarabiał 2 tysiące, ja siedziałam w domu i nic. Może pare majtek mi kupił za 3 miesiące związku. Odeszłam od dziada.

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
no to powodzenia patologia będzie ciągnęła sie za tobą przez następne 3 pokolenia jak ogon bo sie co poniektórym bedzie wydawało ze mozna kupić wszystko,lacznie z tobą... wychowasz dzieci pozbawione rozumu bo zawsze w rodzince znajdzie sie duren który uzna ze nalezy dzieciom i sobie ułatwić zywot metodą "bierz kase i spadaj"

Gość Monika Marta
Mnie naprawde zależy na jego forsie. Sama wychowałam się w biednej rodzinie gdzie byłam pozbawiona wszystkich luksusów. Jak rodzice raz na tydzień kupili mi czekolade to oczekiwali że będę szczęśliwa.

Gość provo nie provo
Jak provo to glupie, jak nie provo to Ty jestes glupia :O 🖐️ Zmeczeni jestescie po weekendzie? Gdzie sie podziala typowa polaczkowa inteligencja? :P

Gość Waldermar Wagner
Powinni cię pogonić

Gość szaraczek
ty pusta panno wiesz co to znaczy patologia? Powinnas wiedziec bo od Ciebie patologia az zajezdza.

Gość hgfyusdiudh
skoro zależy ci na forsie to nie dziw się że robi ą ci aluzje na ten temat.Widac słabo się maskujesz i twoje intencje są widoczne gołym okiem.A brak kultury raczej nie dodaje ci punktów.Po pierwsze jako smarkula nie powinnaś proponowac przejścia na ty starszej osobie,po drugie zostawać na noc w obcym domu...słabo

Gość Monika Marta
Mój chłopak mimo tego że ma pieniądze pochodzi z patologicznej rodziny. Chodzi oto że w jego życiu nigdy nie było ojca. Jesli chodzi o małżeństwo to wiadomo nigdy nie wyraziłabym zgody na intercyze, nie chciałabym wylądować na lodzie jakby coś poszło nie tak. Poza tym co wiek ma do zaproponowania wieku. Powinni przyzwyczajać się do nowej wnuczki i nowej siostrzenicy w rodzinie bo ja tak łatwo nie mam zamiaru odpuścić.