Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zakcia

można się tak szybko zakochać ?

Polecane posty

Gość zakcia

Jestem na tym samym kierunku z pewnym chłopakiem. Na początku myślałam,że nie mam u niego szans. Ale kiedy zaczął przychodzić do mnie na imprezy zaczęliśmy spędzać więcej czasu razem, dobrze nam się razem bawiło, w klubie a i na uczelni na trzeźwo też swobodnie rozmawialiśmy. Zaczął mi się niesamowicie podobać, sądząc po jego zachowaniu ja jemu też. Wykazywał zaangażowanie,pisał miłe smsy, oczywiście na imprezach całowaliśmy się po pijaku. Ale ja mając 20 lat jestem jeszcze na etapie ciągłych imprez, na początku roku akademickiego "wyjścia na piwko" były jakoś 5 razy w tygodniu. I myślę, że przez to, że mam takie podejście do życia przestał się mną interesować, przestał pisać. Na uczelni rozmawiamy normalnie, ale czuję, że to już nie to co wcześniej, tak jakby stracił zainteresowanie mną. Poza tym od tygodnia jest teraz w związku z inną dziewczyną. A dzisiaj znowu zauważyłam, że okazał mi zainteresowanie . Jak mam to interpretować ? Baaaardzo mi na nim zależy bo jest jedynym chłopakiem, z którym mogę sobie swobodnie porozmawiać i czuję przy nim motylki w brzuchu. Co mam zrobić, żeby go znowu sobą zainteresować ? ; ((( Chłopaki ... doradźcie mi co by was ponownie zainteresowało w dziewczynie,z która mieliście troszkę bliższą relację,ale teraz jesteście już z kimś innym w związku ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować