Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden25

co robic ? juz nie daje rady

Polecane posty

Gość taki jeden25

Bardzo dawno juz nie uprawiałem seksu. Powoli nie daje rady. Na kazdą napotkaną na ulicy kobiete która ma w miare dobrą fugurę patrzę z pożądaniem. Zaczyna mnie to przerażac bo juz pewnie nie jedna pomyslala ze jakis zboczeniec ze mnie. Co robic? Isc gdzies na dyske i wyrwac jakąś ? Moze zarejestrowac sie na jakis portal stworzony to takich rzeczy ? jesli chodzi o bezzobowiązujący seks to chce zeby obie strony o tym wiedzialy. Nie zamierzam nikogo wykorzystywac bo jesli bym dzialal w ten sposob to moglbym w kazdej chwili zaprosic z 3-4 kolezanki ktore by poszly na calosc ale nie mam sumienia ich wykorzystac. A moze isc zaplacic za to ? pomoze ktos ? jakies rady ?

Gość SDDSDDFFSDDFFDDF
150 zloty i po klopocie

Gość taki jeden25
tylko ze to jest dobre na chwile. a za 2 dni znowu bedzie problem. a poza tym raczej nie w moim stylu zeby placic za seks. chociaz zaczynam powoli o tym myslec.

Gość Hermi
w czym problem znaleźć sobie kochankę?

Gość taki jeden25
jesli by bie bylo problemu to bym nie pisal. problemem jest znalezc kochanke co chce tylko seksu i tyle a nie związku. no chyba ze naprawde by mi sie spodobala ze chialbym z nią byc. wiem ze duzo jest kobiet co tez chce tylko kochanka ale ciezko tak wyczuc czego naprawde chce.

Gość doświadczony666
Lepsza rączka niż rzeżączka...

Gość Hermi
seksowna i fajna kochanka to zapowiedź realizacji kurewsko dobrych fantazji:-P

Gość słodka słowianka
próbuj - tutaj łatwo kogoś znaleźć zostaw swój nr są tacy,którzy tylko czytają to forum i nie wypowiadają się

Gość Doświadczony przez życie
Idź i spuść się na własną rękę. Najlepsza dziewica to własna prawica powiadają doświadczeni. Nie bedziesz musiał płacić, nie będzie zazdrosna o inną a upuści ciśnienia jak żadna inna doopa.