Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Life Sucks

Dlaczego normalny facet dostaje regularnie kosza?

Polecane posty

Gość kaszaaakaszaka
Myślę, że kobiety z którymi sie umawiałeś nie są szczere i dlatego mówią ci jakieś pierdoły, żeby mieć wymówkę, a prawda może być inna. A same do ciebie podchodzą, proponują spotkanie? Może idą na randkę z nudów albo braku laku, a ty po prostu nie powalasz ich, wiec im sie nie cgce ciagnac znajomosci. Moze jestes nudny... masz jakieś zainteresowania??

Gość no ciekawe
Piszesz, ze placisz za owa haha, moze jeszcze przepuszczasz w drzwiach i pytasz ja co wolno a co nie. A nie wiesz, ze juz panna wtedy testuje cie czy jestes podatny i oblewasz juz na samym poczatku, wiec ladujesz jako kolega, chlopiec pomocny na jej potrzeby.

Gość offerma
no panie kolego, pan się po prostu pannom nie podoba i tyle. ja ze swej strony mogę poradzić, abyś się czym innym interesował. jak to się mówi nie jest się " god 's gift to women" i trzeba to zaakceptować.

Gość no ciekawe
samiec beta i tyle w temacie.

Gość ulysesss
kaszaaakaszaka Pewnie nie jesteś zbyt przystojny i dlatego jestes od razu kwalifikowany do szufladki z napisem kolega. Ot cały sekret, brakuje ci męskości albo jesteś zupełnie nijaki z wygladu. jajco a nie prawda :) następnym razem mów za siebie kochana, a nie za ogół i wszystkie kobiety. Mam kumpla, jest przystojny, nic mu nie brakuje, super facet :) ale jest po prostu kumplem i tyle. autorze topiku - u mnie jest podobnie, z tym że jestem kobietą. Może po prostu trafiamy na jakieś nieciekawe osobniki :]

Gość Life Sucks
Gdybym nie przespal sie super ladna dziewczyna w wieku 18 lat moze i bym przejal sie tym co mowicie jednak problem musi tkwic w czyms innym. Pare dziewczyn za mna gania jednak nie sa w moim typie; imprezowiczki, puszczalskie. W dodatku slyszalem od niektorych osob ze jestem ladny wiec to co piszecie nie ma sensu.

Gość Life Sucks
Gdybym nie przespal sie super ladna dziewczyna w wieku 18 lat moze i bym przejal sie tym co mowicie jednak problem musi tkwic w czyms innym. Pare dziewczyn za mna gania jednak nie sa w moim typie; imprezowiczki, puszczalskie. W dodatku slyszalem od niektorych osob ze jestem ladny wiec to co piszecie nie ma sensu.

Gość Life Sucks
No i gdybym byel brzydki to przeciez nie umawialyby sie ze mna :)

Gość a mi sie wydaje
ze po prostu nie trafiles na normalna kobiete i tyle... moze poszukaj wsrod nieco starszych - jesli jestes tak jak mowisz: samodzielny, dojrzaly z poczuciem humoru to wiek nie powinien grac roli - i nie mowie tu o matkach samotnych ale o kobietach w wieku 24-26 lat - juz wtedy fajny facet dla nich nadaje sie tez do zycia a nie tylko jako przyjaciel - przestaja im imponowac kolesie z drink-barów czy lokalni kozacy :) Wiem coś o tym :P Czarnulka z podwórka

Gość Life Sucks
Majac 22l startowac do 23-24 latki? Tylko gdzie ja taka znajde? wszystkie dziewczyny dookola mnie maja 18-19 lat max wiec nie za bardzo wiem gdzie starsza moglbym znalesc;/. Jak juz mowilem brzydki naprawde nie jestem:)

Gość Life Sucks
Chociaz jak tak patrze to startowalem do samych mlodych, wszystkie mialy 18 lat

Gość a mi sie wydaje
No to jesli myslisz ze malolata doceni Cie za to ze jestes dojrzaly i mozna z Toba powaznie pogadac to im szybciej obudzisz sie ze snu tym lepiej :) Takie dziewczynki mysla jeszcze o imprezowaniu itd a nie o powaznych relacjach... ja mam wielu znajomych ktorzy sa ze starszymi kobietami... wszystko jest kwestia dojrzalosci faceta i podejscia do zycia.. bylam z 33 latkiem ktory zachowywal sie gorzej niz 24 latek z ktorym sie spotykalam wczesniej (mam 26 lat) czarnulka z podwórka

Gość Life Sucks
A gdzie ja mam poznac starsza kobiete?

Gość moim zdaniem nie powinnaś
normalny użalający się na forum :D

Gość a mi sie wydaje
na silowni - tak tak na silowni! normalne kobiety dbaja o siebie :) w kawiarni - tak tak.. normalne kobiety tam chodza w kinie, na basenie... moznaby wymieniac w nieskonczonosc.. czym sie zajmujesz zawodowo? w pracy tez poznaje sie duzo ludzi.. czarnulka z podwórka

Gość Life Sucks
studiuje jeszcze:) Wiesz jakos tak na imprezach jest latwiej bo wtedy znam sporo osob i mozna o wszystko zagadac. Tak w kinie, na basenie czy silowni to nigdy nie probowalem i nie wiem nawet jak mialbym zaczac

Gość Life Sucks
No ale na imprezach domowych to wszystkie mlode sa

Gość a mi sie wydaje
no bo chodzisz w zle miejsca.. jak chcesz to mozemy pogadac jakos na gg czy fb bo tutaj to ciezko :) moze cos Ci podpowiem..

Gość Life Sucks
mozemy pogadac na gg?

Gość Life Sucks
moje gg 45949476

Gość a mi sie wydaje
ok poczekaj sciagne gg bo jestem na sluzbowym kompie :)

Gość chyba sie rozmyslila
i nie chce pogadac z Toba;p

Gość a mi sie wydaje
nie badzcie tacy wredni, wlaczam drugiego kompa :D jesli to normalny facet to trzeba mu pomoc boi takich juz malo :D

Gość ulysesss
aha juz widze w czym twoj problem. normalne kobiety po prostu ignorujesz uganiajac sie za malolatami, myslisz ze 18 latka pragnie normalnego faceta? pewnie tak, ale nie do prawdziwej milosci, tylko tymczasowej

Gość do a mi sie wydaje
Z iloma facetami spalas?

Gość jak nie jest prawiczkiem
to masz dobrze

Gość gość
Moze czuc od Ciebie desperacjeb? To odstrasza.

Gość gośćgość
Bo są zbyt dobrzy.

Gość gość
Kobiety preferują najczęściej facetow: -brunetów -zarostem (tez czarnym najlepiej) -wysokich pow 185 -barczystych -umięśnionych (niektóre misiowatych) -z ostrymi rysami, najlepiej kwadratową szczęką Większość facetow ma nawet po kilka z tych cech A ty co? blondynek z niebieskimi oczkami do tego pewnie bez widocznego zarostu. (bo blondyn) Podejrzewam że wzrostem, muskulaturą ani twarzą modela też nie nadrabiasz. Dla wiekszosci kobiet nie masz w sobie nic pociągającego. I pewnie dla wiekszosci jesteś poniżej przeciętnej. To tak jak chuda laska bez biustu, wcięcia w talii z płaskim tyłkiem i brzydką twarzą. Nie ma na czym oka zawiesić

Gość gość
Poprostu nie masz "tego czegoś" Tak jak wyżej . Facet musi czymś pociągać w swoim wyglądzie. Taki zwyczajny chłopaczek ma małe szanse szanse ze którejś wpadnie w gusta. Dopiero jak zmężnieje to będzie miał większe szanse. Tyle że niektórzy już tak mają że zawsze będą posiadać mało interesujący typ urody