Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam nerwa

Podpaski pod wanna? Co to jest? Nowa moda?

Polecane posty

Gość Mam nerwa

Witam Panie Przed chwila przypadkiem natknalem sie na stare podpaski pod wanna. ZUZYTE!!! Tez tak skladacie? Ja mi wroci pani to chyba plaskacza wylapie. No jak pragne szczescia. Jak kufa mozna?

Gość GrubaskaB
żona czy dziewczyna jak dziewczyna to ją wywal z domu a jak żona to trza było się z nią nie chajtać teraz masz

Gość Mam nerwa
Partnerka, ale wczesniej to sie nie zdazalo. 4 lata mieszkamy, ze soba i jakos nigdzie nie widzialem. Wywal z domu po takim czasie fajnego zycia?

Gość GrubaskaB
wiesz może ona to zrobiła bo się obraziła koty np. szczają w buty

Gość lkaone
ile sztuk??? 1-2 mogła zapomnieć, więcej robi to z premedytacją, a może się wstydzi i myśli że nie zauważysz że zostawiła?

Gość Mam nerwa
Grubaska masz poczucie humoru :) Jakbym byl na jej miejscu i tak chcial pokazac focha, to bym wrzucil facetowi do kieszeni czy cos w podobie, a nie pod wanne. Co robisz z podpaskami jesli uzywasz?

Gość GrubaskaB
do kosza wyrzucam może zapomniała wyrzucić i nogą niechcący posunęła pod wannę weź wyrzuć i jej nie mów bo jak zapytasz to będzie się wstydziła

Gość Mam nerwa
ikaone ale nawet jednej nie powinno byc! Jak mozna zapomniec skoro sam zamurowalem wanne i jest tylko otwor na nogi plus plytka ruchoma, zeby do syfonu sie dostac. Ta dziura na nogi wrzucone. Jaka tu mowa o zapomnieniu. 3 leza a dalej mi sie nie chcialo patrzec, bo mnie #%#$% trafil jak zobaczylem.

Gość dajmadt
Niektorz w ubikacjach nie maja koszy na smieci a do wc nie mozna wrzucac... Moze po prostu zapomniala wyrzucic,zdaza sie.

Gość kobieto idz leczyc ludzi
moze nie jej, znajoma jakas zostawila lub twoja kochanka i wtedy bedziesz mial przypal

Gość ffiszbinka
Musiałes tam szperac pod wanną. Zapobiegliwa kobieta, oszczędna przeciez nie będzie prała po jednej podpasce:)

Gość Mam nerwa
Kochnka nie przychodzi jak ma okres, pozatym uzywa tamponow.

Gość dfdfdfdffgfg
a czego sie spodziewac po dziwie co mieszka z ruchaczem bez slubu? zgnilizna moralna to i flejtuch w zyciu jak widac.

Gość GrubaskaB
może rzeczywiście jakaś znajoma

To obrzydliwe :O "do wc nie mozna wrzucac." no chyba lepiej wrzucić do wc niż upychać po kątach? W ogóle jak tak można ale fleja z niej musi być :P

Gość Mam nerwa
prosze nas nie obrazac, sama jestes zgnilizna

Powiedz jej że w łazience coś dziwnie pachnie i czy wie co to.

Powiedz jej że w łazience coś dziwnie pachnie i czy wie co to.

jezu co to za temat. Podpaski kazdej z nas sie zapomnialo kiedys wyrzucic albo tampona, ludzka rzecz. Ale jak nie ma kosza w lazience to się wyrzuca do kosza w kuchni czy tam gdzie ten kosz się znajduje.

Gość Mam nerwa
Wyzej podszyw. Kolezanka? Mowie ze 3 podpaski widze! To ile razy mozna zapomniec? Kiedy jej sie by przypomnialo? Jakby sie pojemnosc pod wanna skonczyla? Zreszta co to za miejsce na chowanie podpasek(nawet chwilowe) Zdjeta dupy to do smieci. Jak skarpetki sciagam to mam chwilowo chowac pod wanne? Kosz stoi taki malutki z ruchoma klapa. ffiszbinka - musialem, bo mialem tam schowane pierdoly, ale dzieki za humor :)

Gość Mam nerwa
raczej zostawie na widoku! zobaczymy co zrobi? tak nie moze byc!

ah 3 az. Sorki nie doczytalam. tak więc to zasmiecanie z premedytacją. poloz je na klapie od wc i powiedz jej ze ma prezent na kiblu. Niech to sprząta. wspolczuje takiej syfiary :O

Gość Mam nerwa
smierc co to znaczy zapomnialo? Zostala w lazience na podlodze? No to nie byl by problem, ale to wpierdzielone z premedytacja. Ada_ niezly pomysl ale nie wiem czy klapsa nie dostanie, bo az mnie nosi

Gość a co uderzysz kobiete?
panie perfect?

Gość Mam nerwa
Ale tu podszywow sie nalecialo. Jak muchy do gowna leca. Moze dajcie adresy to wam wysle po jednej?

zapomniało to znaczy połozyło i poszło. To znaczy zapomnialo. Czasem zmieni się podpaske, posiedzi na kibelku dluzej, walnie sie krzyzowke i na koniec mozna stracic rachube czasu i zapomniec o zwiniętej podpasce czekajacej na kosz ktora lezy gdzies z boku odlozona do wywalenia jesli kosza nie ma w lazience. I albo sobie kobieta przypomina i sie wraca albo nastenym razem ją olśni. Nie mowcie zenigdy Wam się nie zdarzyło bo po prostu nie uwierzę. ALE, tutaj to inna sprawa, flejtuch a nie kobieta :( i to pod wanna :(

Gość psychiatra naczelny!!!!
może to jakaś jej koleżanka zostawiła? specjalnie? kup kosz do łazienki i po problemie:)

Gość Mam nerwa
Na odmiane. Co za roznica czy w lozku (bo lubi) czy normalnie? Ponosi z tydzien piatke na tylku, to moze sie odmuli. I nie badz taka obronczyni uciesnionych. Pewnie sama hodujesz pod wanna, to cie ubodlo.

Gość jedna taka uwaga
wez poloz najlepiej gdzies na jej toaletce, czy cos, zeby od razu znalazla, i nic nie mow, ona pewnie spali buraka i w try miga wyrzuci, a potem bedzie sie pilnowac. A jesli zapyta glupio 'co to jest?", to jej odpowiedz, ze tez chcialbys to wiedziec, i dodaj, zeby Ci wyjasnila, co za transformersa pod wanna probowala z nich zbudowac.

Gość lkaone
Ja myślę że to jednak jakaś pseudo koleżanka, jaky chciała tam wywalać non stop to pojemność by się skończyła...