Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaaaaaaaaama

Pomocy! Jestem w ciąży. Ugotowałam się!

Polecane posty

Gość amaaaaaaaaama

Zaszłam w ciążę z synem najlepszej przyjaciółki mojej mamy. Spotykaliśmy się potajemnie na seks więc nikt się nie może o tym dowiedzieć jak ja spojrzę mamie w oczy? Nawet mu nie mówię o tej ciąży bo na pewno nie będzie on zadowolony. Jest między nami 7 lat różnicy. Jak przerwać ciążę? Jestem w pierwszym miesiącu. Pogubiłam się totalnie, muszę szybko działać..

Gość SkaCZ Z OKNA
.

Gość złotapusia2
ile masz lat a ile on? nie powinnas przerywać ciąży. dziecko to największy skarb na świecie

Gość jd9da989389sd
skacz w miejscu aż wyskaczesz dziecko

Gość ula kraków
a na twardo sie ugotowałas czy na miekko ?

Gość amaaaaaaaaama
Mam 19 lat, a on 26. Nie wiem co ja teraz zrobię.. przecież my nawet nie jesteśmy razem.. Co by to dziecko miało za rodzinę.. no i wstyd mi przed mamą.. Co jej powiem?

Gość GrubaskaB
trza było się nie ciupciać no cóż zrobiłaś teraz wychowuj

Gość warkot
masz kogos znajomego w aptece? jest takie lekarstwo na reumatyzm, zaczyna sie na m... wiecej nie powiem bo jakis pojeb katolicki jeszcze doniesie.

Gość bjvzctxvj gc
Miedzy mna a mezem jest 9 lat roznicy. Wiec vo za problem? No chxba, ze masz 15 lat tociaza w tym wieku to powazny problem

Gość no cóż teraz
wystarczy powiedziec jemu i mamie mama sie wkurzy ale jej przejdzie a wy sie pobierzecie i wychowacie dziecko a inne wyjscie jest ? albo dziecko do adopcji jesli go nie chcesz ale nie usuwaj

Gość ula kraków
słuchaj normalnie gadasz z mama , mówisz prawde , to samo kolesiowi , mleko sie rozlało , musisz poniesc konsekwencje ,jak masz fajna mame to pogada pogada ale pomoze , poza tym sama sobie dziecka nie zrobiłas wiec niech ten koles wezmie sie z zyciem za bary , usunac ? dziewczyno dajze spokój ,własne dziecko ? ja odradzam ,jestem anty aborcyjna

Gość złotapusia2
powiedz mamie prawdę i temu chłopakowi

Gość amaaaaaaaaama
Chłopakowi mogę powiedzieć o ciąży ale mamie co mam powiedzieć? Na pewno nie prawdę.. z resztą takie sobie mam z nią relacje..

Gość vjdosgl
www.womenonweb.org - najtańsze wyjście z sytuaji

Gość ula kraków
przeciez i tak wyjdzie kto jest ojcem ,chyba nie przejmiesz utrzymania dziecka na minimum 18 lat ?! to kolosalne koszta

Gość mamie też prawdę
a co jej powiesz że kto jest ojcem ? nie ma co okłamywać i wymyślać,wiem to trudne a ten chłopak jest w miarę odpowiedzialny czy skuli ogon ?

Gość jffv
jak ja nie moge takich pustych paienek.. najpierw sie bzykaja a jak przyjdzie co do czego to wielkie lamenty "co ja mam zrobic, jestem w ciazy" jak bylas taka dorosla zeby sie pieprzyc to teraz wez odpowiedzialnosc za swoje postepowanie i chociaz urodz to dziecko.. gówniary sie za seks biora

Gość jffv
jak ja nie moge takich pustych paienek.. najpierw sie bzykaja a jak przyjdzie co do czego to wielkie lamenty "co ja mam zrobic, jestem w ciazy" jak bylas taka dorosla zeby sie pieprzyc to teraz wez odpowiedzialnosc za swoje postepowanie i chociaz urodz to dziecko.. gówniary sie za seks biora

Gość antique83
pogadaj najpierw z tym facetem - zorientuj się, jak on się na to zapatruje. Matki sobie zostawcie na koniec. Podejrzewam, że przyjacióły mogą się jeszcze ucieszyć z tego, że ich dzieci się spiknęły :) Ważne, żebyście razem z tym facetem podjęli decyzję, co dalej, bez żadnych nacisków z ich strony. Różnicą wieku się nie przejmuj - nie jest aż taka wielka, a za kilka lat to już w ogóle nie będzie odczuwalna. Dobrze, że jesteś pełnoletnia.

Gość amaaaaaaaaama
Kurcze no lubimy się.. znamy się dość długo. Myślę, że jest odpowiedzialny, ma dość dobrą pracę.. w każdym razie czy związek? Nie wiem jak moja mama by na to wszystko zareagowała.

Gość Gieniek w gomakach
To hajtaj się z nim !

Gość mamie też prawdę
mama napewno będzie lepiej zadowolona jesli powiesz jej prawdę niż zmyśloną historię na początku napewno będzie się darła i takie tam ale jej przejdzie i będzie ok spróbuj z nią pogadać jak najszybciej dziecko jest niewinne niczemu życzę powodzenia

Gość ula kraków
no na pewno mama nie skoczy do góry z radości ,ale z czasem zaakceptuje ,popsioczy jak to mama i pomoże , naprawde nie ma się co martwić

Gość amaaaaaaaaama
Ale nie chcę mamie mówić że spotykaliśmy się głównie na seks..

Gość ula kraków
no chyba normalne ze ten niechlubny fakt przemilczysz

Gość amaaaaaaaaama
Więc co jej powiedzieć? że się spotykamy?

Gość ula kraków
najpierw pogadaj z nim , jak jest ok to razem powiedzie twojej mamie ,jak nie , to powiedz mamie ze sie spotykaliscie ,był sex i stało sie .

Gość ula kraków
powiecie .... ale byk :D

Gość ZzzIIZix3
Powiedz jej że sypialiście, zaszłaś w ciążę i nie wiesz co masz zrobić.

Gość amaaaaaaaaama
No dobra ale co dalej? Dziecko to mały człowieczek za którego trzeba zabrać odpowiedzialność, wychować..