Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TheExpendables

Co robić pomocy pytanie tylko i wyłącznie do pan

Polecane posty

Co mam zrobić pisałem dziś do kumpla sms-a i w tym sms była taka treść jak będziesz w domu to zadzwoń lub napisz to wpadne do ciebie lecz przez pomyłkę wysłałem tego sms-a do swojej dziewczyny a ona stwierdziła że spotykam się z innymi dziewczynami próbowałem to tłumaczyć lecz się nie dało co mam zrobić?

no to masz problem z dziewczyną skoro nie rozumie co do niej mowisz i Ci nie ufa :O

"jak będziesz w domu to zadzwoń lub napisz to wpadne do ciebie " Wiesz ile ja takich smsow wysylalam do kolezanek czy kolegow ? Tak samo moj mąż ? To chyba normalny sms i nie insynuuje niczego, to Twoja dziewczyna jest jakas dziwna i widonie NIE ufa Ci skoro stwierdzila ze spotykasz sie z innymi laskami. Tak napisales. Sprawa jest oczywista.

Tłumaczyłem tylko że ona jest chorobliwie zazdrosna o mnie więc wiesz jak to mogła odebrać i boi się tego żebym jej nie zostawił nie zerwał

nie dojrzała jest a nie zazdrosna. Nie mozna byc zazdrosnym o cos, co się ma, tylko zazdrości się komuś czegoś. Jesli tego nie rozumie to jest niedojrzała moze jak bedzie starsza to bedzie w stanie zrozumiec wiecej rzeczy...