Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna__babka

czy zwiazalybyscie sie z facetem, ktory w przeszlosci korzystal z prostytutek?

Polecane posty

Gość fajna__babka

Zalozmy, ze poznajecie fajnego faceta, jest zauroczenie, motylki, swietnie sie dogadujecie. Przychodza jednak powazniejsze tematy i facet przyznaje, ze kilka lat temu skorzystal raz lub dwa z uslug prostytutki, od tamtego momentu tego nie robi, zrozumial, ze byl to blad i neguje takie zachowania. Dalybyscie takiemu szanse czy tez uwazacie, ze jest to cos, co skresla faceta?

Gość ich bin laj...
Nie.

Gość wozem
Lepszy taki niż prawiczek

Gość nie //////////////
niegggggggggggggggggggggggggg

Gość bardzo trudno byłoby mi się
z tym pogodzić, na pewno wolałabym jakby facet nie miał totalnie żadnego doświadczenia z dziewczynami niż to staram sie nie skreślać ludzi bo jednak każdy może popełnić błąd, ale takie myślenie jak do tej pory tylko czyniło mnie naiwną...nie wiem czy bym dała radę

raz można zbłądzić swoją drogą nie wiem co facetów kieruje do burdeli toż to prowadzone przez mafie:O

Gość sears tygodnik kibica
Wyścig co nas prowadzi jednych popęd innych brak bliskości czulosci

Gość fajna__babka
Nie jestem facetem...na szczescie. Pytam, bo ja bylam zwiazana z kims o takiej przeszlosci i podobnie jak ktos kilka postow wyzej wychodzilam z zalozenia, ze "kazdy moze zbladzic" aczkolwiek nigdy do konca nie pogodzilam sie z ta jego przeszloscia. Juz nie jestesmy razem. Mometnami zalowalam, ze w ogole mi powiedzial.

Moje zdanie jest takie ze bardzo zdesperowany prawiczek ktory ma juz swoje lata moze ulegnac i skozystac z uslug prostytutki ja raczej nie ale myslalem o tym ale czlowiek ktory kozysta regularnie to gdy bym byl kobieta to bym takiego nie chcial

a myślisz, ze ta niemożność pogodzenia się rzutowała na rozpad związku?

Gość burdel to nie bladzenie
skoro facet idzie do burdelu to wie z czym sie to wiaze i jakie sa skutki, to jego przemyslana decyzja za ktora powinien potem zaplacic ... nigdy bym nie wybaczyla takiego puszczenia, zuzycia, zafekalenia, zbruzgania:O dla mnie tacy sa juz tylko dla tych dziwek,nigdy bym sie z takik nie zwiazala, nigdy, nigdy! brzydza mnie klienci prostytutek i ich brudne cialo😭 nie wyobrazam sobie seksu z kims kto maczal sie tam gdzie sto innych popaprancow:O

A co Za różnica, czy przed Tobą kochał się z prostytutką, czy z inną kobietą, która prostytutką nie jest?

Gość fajna__babka
Powodem rozstania bylo milion innych spraw, glownie to, ze sie nie dotarlismy, drogi sie rozminely, diametralnie inne oczekiwania. Mysle jednak, ze ta jego przeszlosc rzutowala, choc nie zdawalam sobie z tego sprawy przez dlugi czas, od kiedy sie o tym dowiedzialam jakos "zamknelam sie" emocjonalnie przed nim, traktowalam go z dystansem momentami i wiem,ze nie dalam z siebie 100% uczucia tak jak bym mogla. Pewnie dlatego, ze podswiadomie wiedzialam, ze "nie zasluzyl". @burdel to nie bladzenie-nigdy nie mow nigdy, bo kiedys mozesz zostac zaszokowana. Myslisz, ze "moj" wygladal na klienta? Normalny facet o przyjaznej aparycji i ujmujacym usmiechu, mily, inteligentny, kulturalny. Kiedy powiedzial mi o swojej przeszlosci przez pierwsze piec minut myslalam, ze mnie nabiera, ze sprawdza. Wszyscy, ale nie on. Mylilam sie. @Lomu-to taka sama roznica jak miedzy krzeslem a krzeslem elektrycznym.

Gość A co ma zrobić facet
który był w jakimś związku nie jest prawiczkiem wie co to sex itd. ale większość kobiet go nie chce bo jest mało przystojny mija pół roku, rok jak jest sam a dostaje same kosze...

Gość Ramona 17
Skoro się "przyznal" do "raz czy dwa", to dziwne ze nie pamięta ile, w końcu to różnica o 100%. Śmiało pomnoż to prze 10 albo 20 i możesz dostać bardziej prawdopodobną liczbę. Przede wszystkim niech pokaże aktualne test na HIV, a lepiej też na kile i rzeżączke. A i kat nie masz pewności ze nie będzie korzystał wiecej

Gość ma sie rozumiec, ze...
prawiczek bez wiary Przeszłośc to przeszłość, liczy się teraźniejszość ... dziwkom tez przeszlosc wybaczacie i bierzecie je chetnie na zony, bo liczy sie terazniejszosc;) ... a moze tylko do facet sie to tyczy - taka wasza hipokryzja, a kobietom nie potraficie wybaczac zadajac jednoznacznie by wam wybaczaly:O

no właśnie mi też się wydaje że u mnie chcąc nie chcąc wpływało by to na moje uczucia "Przeszłośc to przeszłość, liczy się teraźniejszość" tak łatwo się mówi dopóki nie przyjdzie mierzyć się z czymś, ja kiedyś musiałam z ilością partnerek nie była ona strasznie duża, ale były w niej przygody na jedną noc. i jak się okazuje świetnie świadczyło to o kandydacie i nie był to żaden błąd jak mi próbował wmówić:O

Gość słodka słowianka
A ja powiem tak - tak, związałabym się bez jakichkolwiek oporów. Znam bardzo wielu mężczyzn, którzy korzystają z tych panienek, a nawet ostatnio byłam na imprezie u sąsiada i powiedział mi, że też skorzystał - chociaż ma żonę. Przeszłość faceta nie ma dla mnie większego znaczenia, a już z pewnością jego sfera seksualna. Dobrze, że spróbował wszystkiego.

Gość na dobry początek daj mi
też paru takich "regularnych" w tym zdradzaczy, i są to jednostki dla mnie wybitnie prymitywne także w sposobie bycia. ale jak widać mają i swoje zwolenniczki

Gość fajna__babka
Ramona, moj byly przyznal sie do dwoch, ja napisalam hipotetycznie "raz czy dwa" zeby nie pisac o regularnych bywalcach, tylko o kims, o kim przy dobrych checiach mozna powiedziec ze "zbladzil". Moze jestem zbyt emocjonalna, ale dziwi mnie to, co pisze @slodka slowianka, w ogole nie ma dla Ciebie znaczenia fakt,ze Twoj ksiaze z bajki dotykal i -sorry za wyrazenie-dym*l laski stojace na trasie, ktore codziennie przyjmuja na siebie sperme kilkudziesieciu kolesi? Dla mnie to cos jak korzystanie z szaletu publicznego.

"... dziwkom tez przeszlosc wybaczacie i bierzecie je chetnie na zony, bo liczy sie terazniejszosc ... a moze tylko do facet sie to tyczy - taka wasza hipokryzja, a kobietom nie potraficie wybaczac zadajac jednoznacznie by wam wybaczaly" Zadna hipokryzja. Tutaj kobiety zawsze tak twierdziły odnośnie przeszłości kobiet to uznałem, że trzeba się uczyć ;)

Gość czy ja tam wiem....
Moooże, ale po zrobieniu wszelkich badań na wszelkie choroby.

Nie - płacił za seks, czyli albo pognała go tam desperacja (zero samokontroli) albo jakaś chora fantazja o zdominowaniu kobiety dosłownie kupując jej ciało. Nie, nie, nie.

Gość czy ja tam wiem....
A ak poza tematem, polecam lekturę "Wyznania chińskiej kurtyzany". W jednym z końcowych rozdziałów kurtyzana pięknie opisuje "działanie" samców. Oni bez regularnego opróżniania woreczków nie potrafią prawidłowo funkcjonować.

Gość facet prawie 40letni
Tylko ciota pcha penisa w bagno.

Gość nie, bo ja
nie, bo ja odpadów nie poddaje recyclingowi

Gość Rycerz001
Po pierwsze, jakie znacznie ma przeszlosc. KAzdy moze zbladzic. PO drugie, jest roznica czy facet bral laski z trasy czy poszedl np do ekskluzywnego burdelu z super zadbanymi i czystymi laskami. (ja poszedlem bo chcialem cos pstryknac zeby zapomniec o bylej, nie bylo to nic przyjemnego, wrecz przeciwnie.) Po trzecie, epiej chyba ze poszedl do burdelu niz wyrwal jakas laske z dyskoteki,, wykorzystal i porzucil ? czyz nie ? Po czwarte, a czy Ty jestes nieskalana dziewica? moze np masz dziecko z poprzedniego malzenstwa, albo jestes rozwodka ? a moze jechals na 2 baty, moze bralas udzial w orgii, a moze mialas kontakty lesbijskie ? Masz strasznie zawezone pole widzenia. Docen szczerosc faceta, bo gdyby mu na Tobie nie zalezo na 100%, to by Cie o tym nie powiedzial, bo to raczej nie jest powod do dumy, uwierz mi. Ale dziekie po tym co napisals na penwo nie ebde szczery z innymi kobietami bo po prostu lpieej klamac no nie ? A tak swoja droga jelsi kobieta klamie ilu miala partnerow seksulanych ?? Ja np nie toleruj zandej ktora miala wiecej niz 2. Wec sie troche nd soba zastanow. Bo to czego oczekujez jest nierealne.

Gość walerian w
Co za zakłamanie drogie panie Jaka różnica czy placił czy miał za darmo Zarówno ten jak i ten mogą być nosicielami jakiego choróbska ,ale ten co miał seks za darmo na pewno wg was jest zdrowy-co za zaklamanie ja naprzyklad nie mógł bym się spotykać z kobietą która zadawała się z czarnymi Większość polek w UK poznała jak smakuje czarny kutas to jest dopiero kurestwo Posmakować egzotyki