Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaja3432

chętnie poszłabym do łożka z facet żeby mi powiedział

Polecane posty

Gość kurde no wiesz
ale macie propozycje , ja pierdolę :D autorko widać facet się znudził albo ma inną laskę na boku ...

Gość jak to sie stalo ze
świetnie sie składa, jestem z Krosna lat 34

Gość palnął
o rany wspólczuję. co to za faceci są, co nie dogadzaja swoim kobietom?

Gość jak to sie stalo ze
moje gg 45947511 zapraszam

Gość gaja3432
dlatego sądzę że mu się nie podobam :o były facet mnie pragnął, nie mógł się doczekac kiedy zacznie mnie pieścić, a ten cały czas tylko mówi żeby go zdominowała nawet kiedyś coś o gwałcie wspomniał, a sam nie robi nic chyba że mu powiem to zrobi mi minetkę przez chwile a potem wszystko i tak wraca do normy chyba że mu znowu nie powiem że tego chce.

Gość glupiwnpeezda jestes...
I jestes naprawde az tak zdesperowana ze chcesz sie puknwc z obcym facetem tylko pp to zeby sie dowartosciowac? Zalosne :O

Gość Kolankowa_27
jak chcesz to pożyczę ci swojego faceta - jest ciągle napalony na seks a mi nie zależy aż tak na tym więc ma wolne moce przerobowe chcesz?

Gość gaja3432
i tak bym tego nie zrobiła chciałam się tylko wygadać.

Gość gaja3432
i tak bym się z nikim nie spotkała, wygadać się chciałam i tyle a taka odważna i tak nie jestem żeby iśc z obcym do łózka

Gość gaja3432
po co te podszywy :o

Gość chetny z Opola
to jak to jest w koncu - chcesz sprawdzic czy nie?

Eh, naśmiewacie sie, a ja mam identyczny problem!!! Jestem w chłopakiem od roku. Wcześniej nie miałam nikogo, ale nie dlatego, że nie jestem atrakcyjna tylko po prostu nie umialam nigdy rozmawiać z facetami. No i chyba zawsze szukałam ideału. No nic. W wieku 21 lat go poznałam i był moim pierwszym partnerem seksualnym, więc jak się domyślanie nie byłam i nie jestem rozepchana do tej pory. Jego opadanie jest TAK częste, że sobie nie wyobrażacie... na 10/ 8 razy mu opada. On się wypiera, mówi, że żadko! ale można powiedzieć, że za każdym razem mu opada, każe mi potem stymulować siebie. Zacznę od tego, że zawsze lodzik jest itp. On ma tyle lat co ja... tzn 22... To jest dla mnie koszmar! nigdy nie miałam orgazmu, boję się, że nie doświadczę tego nigdy będąc z nim. Zdarzało sie tak, że nie widzieliśmy się tydzień i on do mnie przychodził a ja pod szlafrokiem miałam bielizne sexy a on zeeeero zainteresowania tym, że laska w godzinach popołudniowych otwiera my w szlafroku! : / Nie mówcie mi prosze, że mam go zdradzić. Nie umiem go też zostawić... Strasznie go kocham, myślę o nim 24 godziny. Wyobrażam sobie nasze życie kiedyś...

gaja 3432 jesli czytasz ta wiadomosc to napisz prosze porozmawiamy ;-) prosze.tomi008@autograf.pl