Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza93

jest ktoś w 17 tygodniu ciąży?

Polecane posty

Cześć dziewczyny:) Fajnie, że ktoś założył taki temat. Ja dzisiaj ostatni dzień jestem w 17 tc. Termin mam na 26.06 dzień naszego ślubu:P Ja też jeszcze nie wiem co będe miała, następna wizytę mam dopiero 5.02

Cześć dziewczyny:) Fajnie, że ktoś założył taki temat. Ja dzisiaj jestem ostatni dzień w 17 tc. Termin mam na 26.06 dzień nazego ślubu:) Jeszcze nie wiem co będzie, mam nadzieję że sie dowiem na następnej wizycie 5.02

Gość natasza93
ja praktycznie nie miałam żadnych objawów, oprócz braku miesiączki lekarz się śmiał że tak to by każda kobieta ciąże przechodzić chciała, od 15 tygodnia dopiero mnie pobolewa kręgosłup a tak dalej brak żadnych objawów nawet brzuszka jeszcze nie widać :)

natasza93 ZAZDROSZCZĘ! Ja do połowy czwartego miesiąca umierałam. W każdy dzień wymioty, nudności męczyły mnie cały dzień. Cały dzień leżałam plackie, robiło mi się słabo jak dłużej byłam na nogach. Jak już miałam jakiś wyjazd, np. badania czy ginekolog to jechałam z miską na kolanach. Teraz już jest lepiej, są gorsze i lepsze dni.

Gość natasza93
no ale wczoraj za dużo chodziłam a dzisiaj kręgosłup tak mnie boli że cieżko mi z łóżka wstać ale dzwoniłam do lekarza i mówił że nie mam co się martwić muszę leżeć i odpoczywać :)

Gość natasza93
no ale wczoraj za dużo chodziłam a dzisiaj kręgosłup tak mnie boli że cieżko mi z łóżka wstać ale dzwoniłam do lekarza i mówił że nie mam co się martwić muszę leżeć i odpoczywać :)

Gość jjfokdask;
ja tez 17 tydzien

Gość natasza93
a wy jak się czujecie?

Gość przyszlamama123456
ja jestem już 19 :) niestety cały czas na lekach bo mdłości mi nie ustępują.... a no i czuje juz ruchy malenstwa. Za jakies 3 tyg następny scan i mam nadzieje że w końcu poznamy płeć maluszka