Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLSAT CO SIĘ Z NIM DZIEJE!!!!

polast co raz zbiera pieniądze dla chorych ludzi a sam nabija się z biedy!!!!!!!

Polecane posty

Dziś oglądałam ten serial ,,kawalerowie do wzięcia'' i byłam po prostu w szoku jak tak można jak można żerować na ludzkiej biedzie!!!! Tych dwóch bliźniaków to ok polewka jest w szczególności z tego transwestyty. Ale ten ,,Bandziorek'' widać że biedny chłopak i wydaję mi się że trochę chory widać to po jego zachowaniu:( A te mendy z Polsatu to wykorzystują! Pewnie chłopakowi się nie przelewa więc się zgodził wystąpić w nadziei że może jakąś dziewczynę znajdzie która go pokocha i pewnie polsat również mu namotał w głowie że w ten sposób na pewno kogoś znajdzie:(

Kumple krzyczeli że taki fantasyczny serial, że taki śmieszny. Włączyłem sobie na youtube pierwszy odcinek i po 5 minutach wyłączyłem. Nie bawi mnie ludzka bieda i ludzkie ułomności. Zrobiło mi się zwyczajnie przykro, rozważam napisanie skragi, tylko nie wiem gdzie :o

Powinni wycofać ten program z emisji widać że w polsacie pracują same snopy co widzą jedynie czubek własnego nosa. A tacy hojni a tak pomagają a tu szydzą z prostych ludzi z wsi:( Ja jak zobaczyłam tego bandziorka i usłyszałam to co opowiada to aż łzy w oczach miałam. Pewnie rodzice mu już po umierali został sam na tym podłym świecie i szuka po prostu miłości i zrozumienia.

Gość ghmhgjhkj
Moim zdaniem te osoby tam to ludzie ociężali umysłowo a program jest żenujacy

Gość Las Tampas
To dla mediów jest jak każdy inny towar. Nic poza tym.

Gość emka_
fakt, też mi go jest szkoda.

Gość Las Tampas
O ile wiem to chyba jest to dokument podobny w konwencji do tego który nosił tytuł "Czekając na weekend". Pozatym wykazuje warsztowo pewne podobieństwa do pamiętnej "Ballady o lekkim zabarwieniu......",której autor był bodaj ten sam co tego pierwszego z wymienionych. Osoby tu występujące jak i tam w ogóle stanowią moim zdaniem meritum tego pseudodokumentu. Chodzi o ich cechy,poziom umysłowy itd itp Wg mnie to również nie zasługuje na jakikowiek dobry komentarz tak jak wszelkie dokumetny "reality" jak i show tego gatunku to zwykle eksponowanie czyichś ograniczeń lub ułomności dla rozrywki.W mniejszym lub większym stopniu.

Nawet nie chce sobie wyobrażać co ten chłopak musi czuć jak np; pojedzie do miasta i jakieś gówniarze się z Niego śmieją nie rozumiejąc że ta osoba jest bardzo samotna a nawet może trochę upośledzona:(

Gość :(:(:(:(:(:(:(:iooiio
jak sie nazywa ten serial? nie ma go na filmwebie

Gość 3912739812
oglądam własnie pierwszy raz tych chłopaków, niezłe, to, pozna polewac... o kórym odcinku pisał autor? Zawsze tam leci disco polo w tle?

Gość o nieeeeeeeeeeeeeeeeee3
tez mi sie wydaje, ze polsat wysmiewa sie z tych ludzi. Owszem, niektore momenty sa zabawne. Ale tak ogolnie to szkoda mi tych facetow, zal mi ich, nie rozumiem na co im ten program...

Gość 3912739812
oni sa wszyscy chyba lekko uposledzeni, ich sposób mówienia... lol

Gość kciuk orzygana i zacpana
bohaterowie tego dokumentu poza tym że sa ubodzy, słabo rozwinieci intelektualnie. ogolnie przykro sie oglada ten program

3912739812 Linka masz wyżej ostatnie minuty serialu widać jaki biedny jest ten chłopak pewnie wystapił żeby zarobić parę groszy

Gość poje raz w zyciu do syta
dzięki Polsatowi a potem się powiesi jak ma na czym , stać go by sobie choć sznurek mocny kupic. hahaha

poje raz w zyciu do syta Nie rozumiem czemu się śmiejesz z czyjegoś nieszczęścia i biedy pewnie masz z 14 lat i Cię mamusia z tatusiem jeszcze utrzymuje więc takie sprawy wydają Ci się śmieszne

Gość 3912739812
jak oglądam 10 odcinek na ipla. tv, i wszyscy chyba są niezamozni, tych dwóch co siedzieli na srodku pola w jakiejś przyczepiew ubraniach, tez mocne...