Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetak

Zarezerwował wspólny pokój dla nas i swojej siostry!!!!

Polecane posty

Gość weqweqweqweqw
a musisz byc taka durna? Nie pasuje ci to nie jedz, księzniczka sie znalazła...

Gość anetak
Pewnie tak, - powiedziałam mu, że siostrę może sobie zabierać wszędzie jak jest taka ważna dla niego - to rzucił telefonem twierdząc, że mam zjebanego faceta i powinnam go zmienić.

Gość herrr
Przede wszystkim Twój facet to sknera. Pomyśl jak widzisz życie z nim. No i jeśli planował wypad we trójkę, to powinien Cię o tym uprzedzić i zapytać o zdanie, bo związek to 2 osoby.

Gość dmbdsbffsds
chyba trochę przesadzasz skoro mieszkacie razem to możecie sie seksić codziennie, a siostrę zabrał raz i juz wielka awantura, bo nie rozumiem o co ci tak naprawdę chodzi. Nie mogłaś wytrzymac tych 2 dni??? Normalna jesteś?

Gość dmbdsbffsds
mojego faceta brat ciągle do nas przyjeżdżał na weekendy a mieliśmy wtedy tylko kawalerkę i jakos żyjemy dalej, pzrezyliśmy. Mnie mój brat też często zabierał do swojej żony /wtedy narzeczonej i razem spalismy w 1 pokoju :-O

Gość herrr
Ciekawe jaką on miałby minę, gdybyś też zaplanowała wspólny wyjazd i np. w dniu wyjazdu powiedzieć, że jedzie z Wami Twoja przyjaciółka i zarezerwowałaś pokój 3osobowy :D

Gość głupiaś ty
mieszkasz z nim i zadzwoniłaś do niego jak pojechał odstawić siostre ?

AUTORKO, po co sie pienisz. Skoro byly wolne pokoje, a towarzystwo Jego siostry Ci nie odpowiadalo, to trzeba bylo wynajac sobie wolny pokoj i zaprosic na noc bardziej kumatego faceta. PROSTE

Gość feliic
miałam gorszą sytuację moj były chciał zabrać na nasze tygodniowe wczasy brata bo brat biedny nie ma dziewczyny samotny, i zarezerwowal pokoj 3 os, na szczescie brat sie rozchorowal i nie mogl pojechac wiek takze zblizony 30 lat a brat starszy o rok od niego, uwazam takie zachowanie za chore, i od takiego faceta z daleka! twoj przypadek jest lzejszy, bo chodzi o jego mlodsza siostre , i to wypad byl krotki uciekaj!

Gość anetak
Mieszkamy razem ale on nie zawsze przyjeżdża bo prace ma w rodzinnym mieście i często jest zmęczony po pracy i zostaje u mamusi- w mieszkaniu do mnie przyjeżdża 2 - 3 razy w tygodniu. I dzisiaj ja odwoził i mówił, że zostaje tam spać bo rano wstaje na 7 więc dlatego zadzwoniła. Mi chodzi o to, że zaproponował wspólny weekend potem siostra miała dołączyć, a na końcu bez mojego zdania zarezerwował pokój 3 osobowy, mnie tylko o tym poinformował. Dlatego mi przykro.