Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

Kolczyk w wardze - jak schować w szkole??? Pilne

Polecane posty

Witam. Miałam jakiś czas temu kolczyk w wardze, ale musiałam wyjąć. Niestety albo i stety chodzę znów do szkoły, a chcę go zrobić. Jak mogę go ukryć?! Bo gdy wyjęłam na pół godziny to dziurka już ''zarastała''.. To dla mnie pilne, pozdrawiam!

Gość koakoaoka
Zapuść wąsy

Gość Smoliwąs
Ja wybierałam zawsze jak najbardziej płaski model do szkoły i pudrowałam go, że z daleka jak pryszcz wyglądał. Działało;p

Nie rzucaj proszę epitetami, koleżanko ;) Jestem na 2 roku studiów, ale ze względów osobistych nie chciałabym się w nim tak pokazywać. Jestem jedną z lepszych na uczelni i zdanie o mnie jest takie same także nie warto tego psuć, a jeśli nie znasz odpowiedzi na pytanie ; proszę - nie udzielaj się. Pozdrawiam i dzięki za pomysły.. może coś jeszcze?

Gość termmometr
jak jesteś taka dobra uczennica i jedna z lepszych więc powinnas być też z wyglądu skromna bez badziewi jakis

Gość napisałaś że jak schować
w szkole ........ a studia to nie szkoła więc nie musisz nic chowac profesorek cie nie wyrzuci

Jestem skromna, ale tam.. profesorek nie wyrzuci, ale na pewno krzywo popatrzy. Jestem jako ta idealna uczennica, a to się zmieni, gdy zobaczą mnie w kawałkiem ''złomu'' w ustach. Mimo to nie odpuszcze..