23misia23 0 Napisano Styczeń 13, 2013 mój chłopak jest na terapi od 14.12.2012 i wychodzi z jej 14.12.2013 dużo juz tam zrozumiał a jest w karczewie na ul anielin 2 ośrodek redaptacyjno rehabilitacyjny poradnik ja sobie radzić jak ktoś jest na terapi Rożdzielenie bez osub bliskich na kilka miesiecy rodzieleni z osobami kturym bliskich sercu naszym bliskich . na pewno jest żal lecz w sercu radość że bliska osoba chce z tego wyjść ze swojego nawyku otwozyła swojom skorupe podobne do żuwia że w kącu chce wyjść ze skorupy .płacz bliskich i tesknota jest wielka lecz serce duże i wybaczy i poczeka na tom osobe bliskom w tych drudnych hwilach kture som niektuży wogule nie majom kątaktu z bliskom osbom tylko pszez rodzine tej osoby ktura jest tam i chodz bliska osoba by chciała usłyszeć głos nawet na 5minut nie może lecz słowa pszekazane pszez rodzine kture tamta osoba jest so takie ładnie ..że teskni i kocha i że brakuje jej dla tamtej osoby jest cieżko tak i dlanas tutaj ./ so takie jednie słowa jak jest ktoś w zwiozku ?czy będzie żle czy będzie dobrze ja zawsze będę pszy tobie muj pszypadek to chłopak na terapii jest piersze dni były cieżkie dlamnie wiec zaczałam prowadzić kaledaż w kturym opisuje każdy dzień po koleji jak mi żle jest i w pisuje takie słowa kolejny dzień dalej bez misia ale kocham go i wytszymam każdego dnia mój chłopak jest już na terapi 23dni bo chce się leczyć i wyjść z tego tszeba zebrać się w garść nie wolno się załamywać trzeba dalej żyć dla tej osoby kturom się kocha lecz cieżko jest dlanastszeba zebrać się w garść nie wolno się załamywać trzeba dalej żyć dla tej osoby kturom się kocha lecz cieżko jest dlanas o super nie wolno przy nich płakać wiem że ci ciężko jesteś taka młoda nie poddawaj się nie rzyjdzie na to czas terapeuci zadecyduja musisz być silna widocznie taki regulamin ośr.nie zmienią go dla Ciebiepokazuj mu później tego. Pszykłady mój chłopak jest na terapii od miesiąca no tak ale ostanio stwierdził żeby nie dzwoniła za często ponieważ po każdym tel jest mu smutno tak to ciężki okres dla wszystkich. tak może Tobie też i innym dziewczynom jasne to trudny okres dla Ciebie i dla w szystkch lecz wytrzymamy to nie wolno nam się podawać dla tej osoby kturom kochamy i ona nas kocha głowa do gury i damy rade w szyscy wytszymamy zostawiam numer telefonu jak jakaś dziewczyna jest w tej samej sytułacij może zadzwonić domnie 517021048 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach