Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden on24

jestem gejem. Jak jej powiedziec?

Polecane posty

Gość taki jeden on24
Nie, nie zrobiłbym tego póki co akceptuję siebie w najmniejszym procencie w jakim mógłbym akceptować. Nie chciałbym też zawieźć rodziny... oj tyle jest obiekcji! :)

Gość taki jeden on24
proRzad mamy? To Twój klub czy co?:D

Gość gleedys
Jak po drugiej stronie mapy to blizej mnie :D....u mnie 15 latki sie zaczynaja z tym pprawie obnosic... i mam wrazenie ze maja wiecej przyjaciol niz wrogow.....obserwuje ich blogi i fejsa i nic sie tam nie dzieje....no czasen jakis nawiedzony wrzuci komentarz ale zaraz go zgnajaja

Gość taki jeden on24
żeby iśc do takiego klubu trzeba naprawdę siebie zaakceptowac. Nie zrobię tego chociaż może kiedyś kto wie :)

Gość wadsf
@taki jeden on24 a ty jesteś stałym bywalcem kafe ? :O bo widać że raczej tak,

Gość taki jeden on24
Chytra Baba zostanę Twoim kumplem on-line co Ty na to :D

Gość taki jeden on24
nie jestem stałym czasem czytam wypowiadam się 1 raz

uważam że to było z Twojej strony nieodpowiedzialne dla Twoje psychiki w chuj niezdrowe uprawiane seksu wbrew sobie. nie rób tak więcej:O

Gość proRzad
"mamy" to znaczy wszyscy bywalcy bo przeciez bez nas club by nie istnial:)

Gość kasinka...
hm, wyglada na to, ze najwiekszym Twoim wrogiem jestes...Ty sam ;) i strach przed odrzuceniem

Gość taki jeden on24
już nie mógłbym... wiem, wiem że źle zrobilem

Gość taki jeden on24
hm, wyglada na to, ze najwiekszym Twoim wrogiem jestes...Ty sam i strach przed odrzuceniem - idealnie to powiedziałaś :)

Gość gleedys
Dobrze to kasinka ujela...musisz sam siebie zaakceptowac...ale tak czy siak zrobiles juz pierwszy krok bo przyznales sie sam przed soba, nie chcesz dluzej oszukiwac ....

Gość kasinka...
mam troszke wiecej lat ;) i nie zazdroszcze homoseksualistom ich zycia. Mimo wszystko lek zawsze pozostaje. Nawet gdy juz rodzina sie dowie i zaakceptuje, to...moze sasiad nie bedzie tak mily? Albo szef w nowej pracy? Albo taksowkarz, ktoremu pijane towarzystwo za duzo powie po imprezie..? Rozumiem to... I nie zazdroszcze. Ale widze, ze naprawde sporo sie w Polsce zmienilo. I nawet gdy ktos jest przeciwny srodowisku homoseksualnemu, to wie juz, ze bycie homofobem jest zwyczajnie ...nieakceptowane. Mozna sie posmiac za plecami sasiada, ze "pedal", ale prosto w oczy mowi mu sie grzecznie "dzien dobry". Coz, zawsze cos...

co Wam daje podszywanie się?:) Macie z tego jakąś frajdę? ale co zorbić żeby siebie zaakcepotwac nie wiem, szczerze mówiąc widziałem się z tym facetem na razie rozmawiamy... ciekawe czy związek by coś zmienił. Nie wiem...

Gość gleedys
Oj te pomaranczowe nicki to tak mają....

Gość autor to baba prowokator
;)

Nie jestem z tych którzy "rzucali by się lwom na pożarcie"... możesz tak mówić i pocieszać mnie ale wiem jak jest. Teoretycznie akceptuje się to ale w realu jest się pośmiewiskiem, mniejszością - nie mów że tak nie jest. Tylko nikt nie wie co się dzieje z taką osobą jak to naprawdę wygląda. To nie jest wymysł, nie da się nad tym zapanować naprawdę próbowałem

"homofobia" to przykład lewackiej nowomowy:) każdy ma prawo do własnego zdania:) a zdanie obcych miej w dupie, coś czuję, że za dużą wagę do tego przywiązujesz:O byłeś w stanie pójść do łóżka z kimś dla opinii społecznej:O

Gość gleedys
Mala historia- znam chlopaka ktory odczuwal to co ty, bal sie jak ty, ukrywal jak ty i chodzil z dziewczynami jak ty......wkoncu zakochal sie tak totalnie ze obwiescil to wszystkim znajomym i rodzinie i zupelnie nic sie nie stalo...wszyscy gratulowali i z nikim nie stracil kontaktu.....wszyscy to zaakceptowali.....sam sie zdziwil

Nie chodzi aż tak o mnie co o rodzinę, rodziców... nie zniósłbym gdyby się dowiedzieli chociaż już mam swoje życie, nie mieszkam z nimi ale sam fakt.

Gość kasinka...
whedif, ciekawe co Ty bys zrobila ze swoim heteryckim widzeniem swiata, gdybys urodzila sie w miejscu na ziemi, w ktorym za prawidlowe uznaje sie jedynie relacje homoseksualne..? Gdyby pary mieszane uwazane bylyby za wynaturzenie? Nadal bylabys taka bezkompromisowa? I miala odwage przyznawac sie to tego, ze podniecaja Cie mezczyzni?

a czemu nie? to tylko seksualność:) nie jarajmy sie tym tak to politycy zrobili z tego sprawę dużej wagi ja jestem aseksem i też mnie gnoją ale tylko na forum w realu nie zadaję się z ludźmi, którym przeszkadza coś czego nawet nie mogę zmienić:) natomiast "homofobia" - to słowo używane TYLKO przez media, wsączone do społeczeństwa. aby je podzielić jak ktoś jest pojebany i wscieka się na Twoją orientację - to sorry ale nie rozciągaj tego na całe społeczeństwoi:D

pamiętaj, ludziom nie dogodzisz nigdy we wszystkim a rodzicom na pewno:D bo oni i tak mają własną wizję Ciebie

Gość kasinka...
Whedif latwo teoretyzowac... Zwlaszcza, gdy obecna mlodziez chcac zaszkowac tate i mame mowi, ze lubi calowac sie z kolezanka :P taaaa...zwlaszcza po pijaku. Ale my tu o prawdziwym zyciu autora mowimy, nie o prowokacjach nastolatkow...