Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden on24

jestem gejem. Jak jej powiedziec?

Polecane posty

Gość kasinka...
aj, bo to taki schemat, ze geja z daleka kazdy moze rozpoznac. Ludzie sa rozni, geje tez rozni sie trafiaja. Spora czesc to bardzo meskie typy (niestety, poza moim zasiegiem, hi hi!) i nikt sie nie domysla, ze sa homoseksualistami...

Gość taki jeden on24
mam konto na takim portalu, zdjęcie tylko ust także raczej nikt nie może mnie rozpoznać właśnie tam rozpocząłem znajomość. Ale jakoś też ciężko.

Gość taki jeden on24
kasinka dlaczego poza Twoim zasięgiem chciałabyś mieć kumpla geja??:) Skąd "to" coś wogóle się bierze... i dlaczego akurat ja

Gość gleedys
Poznasz kilku...pogadacie....a wkoncu stwierdzisz ze bycie gejem w dzisiejszych czasach to nic strasznego...nawet tu na forum nikt cie nie zjechal- az sie dziwie

Gość kasinka...
jestes mlody i...zagubiony. Potrzebujesz wsparcia, pomocy, zrozumienia. I kogos, kto Ci wyjasni, ze bycie homoseksualista nie jest niczym zlym. W naszym spoleczenstwie to wciaz jakis stygmat i stad problemy. Ale i to sie zmienia...

Gość gleedys
Ja jestem za stara.....ale zawsze chcialam kumpla geja :D to podobno najlepsi przyjaciele kobiet....dasz rade

Gość kasinka...
poza moim zasiegiem z definicji. Skoro sa gejami, kobiety ich nie interesuja, prawda? W kazdym razie nie ma mowy o klasycznym zwiazku. Tak, mam znajomych homo, paru kolegow i kolezanek rowniez. Moj przyjaciel jest gejem, poznalam blizej jego srodowisko.

Gość taki jeden on24
Szczerze mówiąc też właśnie jestem zaskoczony. Wiem, wiem... W sumie mogę stwierdzić, że "poddałem się" po wielu latach "walki" z tym, nie mogłem się pogodzić. To nie jest tak, że szedł jakiś facet i chciałem coś od niego myślać że jest atrakcyjny tylko ciągle "nie mogłem tak myśleć" "muszę przestać"... dużo rzeczy sobie wmawiałem, sypiałem z kobietami szukałem prawdziwiej miłosci, zmuszałem się do wszystkiego. Także można powiedzieć, że bardzo mki życie dało w dupę...

Gość do taki jeden on24
jesli zyjesz w malym polskim miescie to NIKOMU NIE MOW

Gość taki jeden on24
I szkoda mi strasznie tej dziewczyny...

Gość gleedys
Natury nie oszukasz....do tej pory sie meczyles...a teraz wrzuc na luz i zyj tak zebys byl szczesliwy...

Gość taki jeden on24
Mieszkam w mieście nie do końca małym. Ale już sam sobie wybiłem głowy żeby powiedzieć jej prawdę :) Ale się użalam nad sobą :o ehh

Gość ech ci geje,zawsze mają branie
:O

Gość kasinka...
poznalam dwoch gejow, ktorzy najpierw malzenstwa musieli zalozyc, meczyc sie w nich pare lat, ba nawet dzieci splodzic, by zrozumiec, ze od swojej orientacji nie uciekna... 3 miesiace znajomosci z dziewczyna (i to bez seksu, jak piszesz) to nic... Dziewczyna, nawet jesli sie juz zaangazowala, to jeszcze nie zostala skrzywdzona. Daj spokoj i...wycofaj sie z tej znajomosci

Gość taki jeden on24
ech ci geje,zawsze mają branie - u kobiet? Tak to prawda. Nie chcę być zarozumiały... ale naprawdę mam powodzenie :):):) i kiedyś odbierałem to jako znak, że kobiety się mną interesują więc ja muszę nimi się interesować ale już nie, już za dużo tego wszystkiego.

Gość gleedys
Wzgledem dziewczyny nie miales zlych intencji...szkoda...wiadomo...no ale nie ma sensu jej oszukiwac i samego siebie...nie wiem co wymyslisz bo nie wiem jakie byly wasze relacje...ale jakos to delikatnie zagraj...cos w stylu ze nie jestes gotowy....

Gość taki jeden on24
coś wymyślę i zrobię to jak najszybciej... mieszkam sam a mieszkanie wypełnia się jej rzeczami coraz bardziej. Trudno. Nienawidzę czasem siebie za to. Też chciałbym żyć jak Wy... NORMALNIE

ja tez chce kumpla geja :) xxx co do tematu nie mow jej o orientacji powiedz ze nie czujesz do niej tego co powinienes, ze to nie jest to wymysl cos bo zakochana laska jest zdolna do wszystkiego i moze w akcie zemsty narobic Ci kolo dupy.

Gość proRzad
Wpisz sobie RED CLUB na fejsie i zobacz jak sie bawia mlodzi ludzie tacy jak Ty :) Bydgoszcz sie klania i zapraszamy u nas sie odnajdziesz czlowiku :) glowa do gory :)

Gość taki jeden on24
jasne, masz rację... każdy chce ale kiedy ktoś się dowie to raczej "pedał hahaha" i zapomina się, że chciało się mieć kumpla geja...:) Chociaż nie uogólniam! :D

jak to możliwe że spałeś z kobietami:O ja bym się zerzygała jakbym miała z kobietami spać:O

Gość taki jeden on24
whedif - nie pytaj....

Gość proRzad
Red club Bydgoszcz dokladnie (tak wpisz) i sie nie zamartwiaj :)

Gość taki jeden on24
wiem, że są takie kluby... Dzięki mieszkam po drugiej stronie mapy ;D

Gość gleedys
Teraz malo kto zyje normalnie...zobacz jak wiele osob teraz publicznie sie przyznaje...i co..nic sie nie dzieje...na prawde wydaje mi sie ze teraz jest duzo wiecej tolerancji....podejrzewan ze kiedys sam sie zdobedziesz na odwage

Gość kasinka...
kluby to dobre miejsca. I do znalezienia chetnego na seks, jak i...znajomych. Sama w ten sposob poznalam moich :) choc to bylo lata temu. Wtedy knajpy gejowskie byly jeszcze "pochowane"

Gość taki jeden on24
Ja naprawdę chciałem być normalny i wierzyłem, że to mi pomoże, że w końcu nie wiem jak to napisać "się przekonam". Walczyłem ale nie zrozumiesz bo nie byłaś w takiej sytuacji

Gość proRzad
ehh no to nic nie szkodzi ze po drugiej stronie bo mamy rowniez sporo przyjezdnych :) np z Mazur ;)