Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdmaxxx

Profile randkowe są po to żeby się poznawać prawda ?!

Polecane posty

Gość mamdmaxxx

Wkurwia mnie to że mam profil od pół roku na portalu Sympatia i z żadną laską nie można normalnie porozmawiać. Wszystkie jakieś potrzepane, nerwowe i rozkojarzone. Nie można o nic zapytać, nie można normalnego dialogu przeprowadzić w dodatku skoro mam tam konto to jestem desperatem i pewnie prawiczkiem. Pytam się po cholerę zakładacie tam konta skoro z góry skreślacie i oceniacie ludzie po pierwszym zdaniu ? Doszedłem do wniosku że normalnych dziewczyn tam nie ma. Przecież po to jest ten serwis żeby znaleźć drugą połówkę prawda ? A tam głupie krowy zakładają konta i robią wielką łaskę że się do mnie odzywają jeszcze no kurde nie tak sobie wyobrażałem Sympatię.

Gość ksiegowy Alfred
niekoniecznie.....

Gość mamdmaxxx
Tam dosłownie każda laska mi daje do zrozumienia że jestem ciotą, desperatem i prawiczkiem bo w końcu mam 27 lat i założyłem tam profil. Żadna nie da sobie powiedzieć że prawiczkiem nie jestem od 19 roku życia, miałem już parę związków w tym jeden poważny bo to nie ma znaczenia. Skoro mam tam konto to pewnie prawiczek i jakiś zbok, no ludzie na Boga po co zakładacie tam konta ???

Gość no niestety
na takich portalach zdarzają się normalne dziewczyny, ale to rzadkość a skąd jesteś?

Gość jeden nawet ladny, bogaty paja
hehehe ja mialam tam profil by robic se jaja z desperatów, nawet mialam 2 konta, z dwoch kont jaja sobie robilam...sami pajace i przegrancy tam siedza :(

Gość mamdmaxxx
Śląsk, niestety przez pół roku nie trafiłem jeszcze na normalną. Zawsze trafiam na jakieś desperatki albo dziewczyny które z góry wiedzą że jestem ruchaczem i węszą podstęp na każdym kroku, nie odpiszesz raz, zmienisz coś na profilu to od razu fochy strzelają że kombinujesz, po prostu istna paranoja.

Gość ksiegowy Alfred
koniobijcy , którzy narzekają na bul nadgarstkow

Gość mamdmaxxx
Jakoś nie uważam się za przegrańca, jestem przystojnym wysokim facetem, mam pasję i hobby, aktywnie spędzam czas, mam super pracę i dobre zarobki, nie jestem jakimś burakiem tylko dobrze się prowadzę bez nałogów, szczerze mówiąc w dzisiejszym świecie jestem fajnym kąskiem dla dziewczyn ale skoro mam tam profil to znaczy że desperat ? Przecież po to tam to jest żeby się poznawać prawda ?

Gość no niestety
a próbowałeś może w realu poznawać dziewczyny? Chyba łatwiej jest zrobić dobre wrażenie, poza tym możesz ocenić jaka ta dziewczyna jest i jaki ma do Ciebie stosunek.

Gość mamdmaxxx
bo uwielbiam rozbierać się przed kamerka

Gość mamdmaxxx
No bo nie jestem taki odważny żeby podejść na żywo do dziewczyny i zagadać, musicie pytać o takie rzeczy jak byście chyba nie wiedzieli ? Przecież to logiczne że założyłem tam profil żeby kogoś poznać bo od tego przecież ten serwis jest. Gdybym potrafił od strzału podejść i zagadać do jakiejś nieznajomej dziewczyny to na bank bym przecież konta na Sympatii nie zakładał.

Gość mamdmaxxx
Dzida 12 cm. W realu nie wygląda to najlepiej.

Gość CROSOVVERE77
Olej to bo szkoda Twoich nerwów. Też miałem tam konto i niestety jest tak jak napisał to ktoś tam nad Twoim postem. Większość lasek stamtąd ma problemy emocjonalne, chłopaków ale powiedzą to dopiero po tym jak już narobisz sobie nadziei. One tam mają po części konta żeby podwyższyć sobie mniemanie o sobie a na żywo się nie spotkają bo zazwyczaj wyglądają 10 razy gorzej niż na zdjęciu.

Gość mamdmaxxx
zakochałem się w takiej Agnieszce , a ona pisze ze interesuje ja sex grupowy, strasznie cierpie

Gość Ezis
Ja też mam konto na Sympatii ale większość osób które do mnie pisze oczekuje że zaraz rzucę wszystko i polecę na spotkanie.Nie jestem gotowa,wolałabym poczekać. Są i tacy którzy są właśnie zdesperowani albo mają jakieś podejrzane propozycje. Nie mam zbyt wielkich oczekiwań,chodzi mi o zwykłą rozmowę ale często nawet nie ma na to co liczyć.

Gość Ezis
Trochę bez sensu napisałam ale śpieszyłam się aby Cię pocieszyć:)

Gość life is brutal........
prawdopodobnie zwyczajnie nie podobasz sie dziewczynom do których pisaleś (co wcale nie oznacza że jesteś brzydalem):o może mialeś po prostu pecha że akurat podobaja ci sie takie którym ty sie nie podobasz, a może jednak coś jest nie tak...

Gość mamdmaxxx
Nie wie może masz rację ale przecież jak można ocenić kogoś po jednym dwóch zdjęciach i dwóch zamienionych zdaniach, przecież żeby kogoś poznać to trzeba porozmawiać, spotkać się pogadać a nie tak od strzału. Zauważyłem że am większość dziewczyn same nie wiedzą czego chcą, niby chcą się poznać a niby nie, boją się spotkania i tak dalej, po co to wszystko.

Gość mamdmaxxx
zdecydowana dziewczyna to wysle swoje zdjecie przynajmniej w bikini , ja w kamerce okazuje swoje atrybuty nawet na zbliżeniu przedstawiam kandydatce swój pasek wyplaty

Gość asdfghjkl;asdfghk
?

Gość bfdb vnf f
mamdmaxxx a co jest złego w desperatkach?

Gość mamdmaxxx
czego nie wiesz ? to może się umówimy to Ci wszystko objasnie

Gość mamdmaxxx
Podszyw ale z ciebie konkretny kretyn

Gość taka normalna z sąsiedztwa
mamdmax wydajesz się normalnym facetem, żałuję, że nie jestem ze Śląska.. ja też od kilku lat szukam normnalnego faceta, ale w dzisiejszych czasach to jakaś nieosiągalna materia :)

Gość life is brutal........
ty prawdopodobnie też piszesz do dziewczyn które ci sie podobają co oceniasz na podstawie najwyżej kilku zdjęć, może nie napiszesz do takiej która na podstawie opisu wyda ci sie beznadziejna nawet jesli jest ładna, niemniej do takiej która ci sie na tych kilku fotek nie spodoba pewnie też nie napiszesz, nieważne jaki ma opis:P jak napiszesz do kilkudziesieciu dziewczyn a efekt bedzie marny to jednak coś jest nie tak:o i trudno to będzie tłumaczyć tym że dziewczyny nie wiedza czego chca itp

Gość taka normalna z sąsiedztwa
to po prostu czar naszych czasów, teraz ciężko o normalnego człowieka dla ktorego wartości rodziny, miłości, przyjaźni, szacunku i zaufania mają znaczenie.. teraz liczy się kasa, szybki seks i zero zobowiązań... :(

Gość czlowieku... .. . ..
Takie portale dzialaja wlasnie na zasadzie "szybkich randek" czyli na podstawie 1 czy paru zdjec i krotkiego opisu osoba ocenia czy ktos sie jej podoba czy nie i w sekundzie przyporządkowuje do jednej z dwoch kategorii - chce kontaktu/ odrzucam a czego sie spodziewales???