Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kObIeTa!

Jak ukarać 3 latka??

Polecane posty

Gość kObIeTa!

Mam pytanie jak ukrać 3 latka za złe zachowanie w kościele i podczas obiadu. Marnuje jedzenie, nie zjada do końca, grymasi. W kościele biega, puka, krzyczy, chodzi międzi ławkami. Mówiłam wiele razy że tak nie można.

Gość jeżyk karny
stworzyć w domu jak nie grzeczny tam go wyganiaj i tam ma stać i koniec niech ryczy nawet ale ma stać byle go nie bić

Gość Znawcataktoja
Jeśli chodzi o kościół to zadzwoń po egzorcystę to może być opętanie.Jeśli zaś chodzi o jedzenie to może mu nie smakuje ?

Gość kObIeTa!
Chcemy aby uczestniczył w życiu rodzinnym w tym chodził do kościoła. Nie chce aby siedział przed tv i caly dzien marnował czas.

Gość kObIeTa!
Gotuje zdrowe obiady na parze (jestem szczęśliwą posiadaczką parowaru) ziemniaki, kurczak, surówka plus deser

Gość mamdmaxxx
można tak jak mnie az do 6 roku zycia przykuwali nlancuchem do kaloryfera na czas pojscia do pracy bym z lodówki potajemnie nie wyzeral

Gość Znawcataktoja
Po co do kościoła ? chcesz się publicznie dzieckiem chwalić ? tylko taki tego powód jest bo po co ? żeby uczeszczał? i tak nic nie zrozumie i nie będzie tego pamiętał jak będzie starszy.Może być opętany weź to pod uwagę

Gość cha
A pójście do kościoła to nie strata czasu?

Gość kObIeTa!
Jesteśmy praktykujący a nie poganie!

Gość aola..................
Dla mojego 3latka najgorszą karą jest 5 minut siedzenia na kanapie samemu w pokoju. I skutkuje. Nie może zejśc, na początku plakał i krzyczał. Teraz już mu mówię, że jak będzie niegrzeczny to PIĘĆ MINUT. Na to hasło odrazu staje się aniołkiem ;)

Gość może super niania
pomoże ? jeźdźi za darmo także ją zamów raz dwa nauczy dzieciaka

Gość cha ri kriszna
Kobieto! Mamy XXI wiek a ty w.jakies gusła wierzysz ?

Gość nic na to nie poradzisz
dzieci tak czasem mają jeśli są trochę nadpobudliwe.Moja córa taka była, w kościele nie wysiedziała pięciu minut wtedy dawałam jej gumy do żucia dla świętego spokoju, wtedy siedziała grzecznie. Wiem że nie powinnam ale tylko w taki sposób mogłam ją uspokoić. Teraz ma 5 lat, wszystko jej minęło, jest grzeczna w kościele może dlatego że jest starsza i wie że w kościele należy być grzecznym, wtedy tego nie pojmowała.

Gość renata poznańska łopata
Ja tam spuszczam lanie, stawiam dziecko do kąta i idę całą noc pisać na forum ze znajomymi, do uszu wkładam zatyczki, niech się gówniarz wydziera dobrze mu tak