Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola90.98

krwawienie w ciazy

Polecane posty

Gość jola90.98

moje drogie czy w 2 tyg ciązy mogę mieć ciągłe krwotoki z nosa wgl czuje, ze jest zapchany i czesto ciezko mi oddychac, czy to normalne? wgl czyjest mozliwe abym juz miala zachcianki ostatnio roznych rzeczy mi sie chce a to ryby a to jougrt ... jedbak martwie sie tymi krwotokami tak wczesnie, zawsze myslalam ze w dalszym etapie ciazy sie pojawiac moga.. sprostowanie bylam u ginekologa

Gość maryylkaaa
dopiero 2tydz, wiec to dobiero poczatki... ohh zachcianki beda i w rozny, dziwny sposob bedziesz laczyla potrawy... co do krwawienia z nosa i kiepskiego oddychania - to moze braki jakis witamin? idz do lekarza - najlepiej

Gość maryylkaaa
dopiero 2tydz, wiec to dobiero poczatki... ohh zachcianki beda i w rozny, dziwny sposob bedziesz laczyla potrawy... co do krwawienia z nosa i kiepskiego oddychania - to moze braki jakis witamin? idz do lekarza - najlepiej

Gość oj tam,oj tam;-)
Od zapłodnienia? Wcześnie pobiegłaś,nie ma co. Z krwotokami sie nie spotkałam(nigdy nie miałam)ale b.wcześnie zaczeły krwawić mi dziasła i mialam napady duszności. Wina hormonow. Spytaj lekarza czy możesz rutinoscorbin brać-uszczelnia naczynka,ale cos mi sie o uszy obiło,że w 1trym.nie wolno za duzo. Pozdrawiam i życze szcześliwego rozwiazania.