Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deve

Zdrada ?

Polecane posty

Gość deve

Mam pewien problem z ktorym nie umiem sobie poradzic , chodzi o to ze jestem z swoja dziewczyna juz prawie rok, w wrzesniu widzialem jej archiwum gg , wszystko bylo by wporzadku jednak jedna rzecz mnie zaciekawila i nie daje mi zyc . Byla rozmowa kiedy moja dziewczyna byla u taty i pisala z swoim rok mlodszym przyjacielem od zawsze mowila ze traktuje go jak brata , ale nigdy nie wychodzili razem sie spotykac itp odkad z nia jestem , nie pisali takze codziennie byl nawet miesiac kiedy nie pisali ale zazwyczaj bywalo to od czasu do czasu , od wakacji jzu nie utrzymuja kontaktu . Przechodzac do tej jednej rozmowy byly tak rozmowy o tym jakie sa rodzaje seks on pisal do niej wtedy ze jest za seksem na zgode ona odpisywala smiejac sie i przy tym ze nie zdradza sowjego chlopaka jednak po godzinie pisania o bele czym ona nagle zapytala czy zabawimy sie w historyjke , chodzilo o taka ze pisali sobie taki przebieg wydarzen o calowaniu itp i doszlo do tej historyjki ale zaraz po niej on napisal ze to tylko historyjka ona na to ze wie o tym , jak mozna sie domyslic po tym bylem ostro wkuzony ona moiwla sama ze to byla historyjka z nudow wymyslona ze nigdy nie uwazaal go za takiego z ktorym moglaby byc ze wszystko bylo pisane na zarty i jaja i ze zawsze traktowala go jka brata (faktycznie zawsze na pozegnanie pisali sobie np paa braciszku czy siostrzyczko ) ale czy mozna uznac to za zdrade czy tylko glupie przyjacielskie pisanie z nudow jak oni to tlumacza? dodam ze do teraz od wkacji nie utrzymuje z nim kontaktu bo mowi ze nie potrzebuje tego bo nigdy nie traktowala ich rozmow powaznie tylko albo z nudow albo na zarty i uwazala go jako swojego brata ktoremu mogla doradzic itp on w rozmowach opowiadal tez o swojej dziewczynie i ona mu takze pisala ze che byc zemna na zawsze, mnie potem tlumaczyla ze nigdy nie miala zamiaru z nim krecic ani nic w tym stylu ze to bylo na jaja z nudow , ale nie wiem jak z nterpretowac ta jedna ich rozmowe jak mylicie? uwierzylibyscie swojej jedynej?

Gość deve
prosze o odpowiedz :(

Gość deve
nikt nie moze pomoc? ;(

Gość deve
niech ktos napisze czy przesadzam czy jednak byla to zdrada emocjonalna? :(

Gość maryylkaaa
skoro tak gada, powinieneś uwierzyć.. ja bym sie tam tym nie przejmowała... bedzie dobrze :)

Gość deve
no tak tez mi tlumaczy ze powinenem jej zaufac ,ze nie mialaby poco z nim krecic ,zerwala kontakty w wakacje dlatego mowila ze nie byl kims waznym skor od tak potrafila zerwac z nim kontakt.

Gość deve
ale czy mozna to zaliczyc to zdrady emocjonalnej? czy tylko zartow z przyjacielem?

Gość maryylkaaa
heh. pewnie klamie, albo to norma i pisza co pol roku... tak czy siak nie przyjmuj sie... moglo byc zawsze gorzej

Gość deve
nie napewno nie pisza bo do teraz czasem zagladam do archiwum i mowimy sb nawzajem z kim piszemy zeby pozniej nie bylo wienc w czym rzecz?

Gość maryylkaaa
daj sobie spokoj. przezywasz to jak mrówka okres. im bardziej bedziesz w tym siedzial tym wieksze beda potem problemy z tego

Gość deve
no tak latwo ci mowic ciekawe jak ty bys zareagowala gdyby twoj chlopak pisal z jakas laska o historyjce seksualnej w kotrej uczestnicza?

Gość maryylkaaa
dobra. dawaj historyjkę.wgl ile latek?

Gość maryylkaaa
dawaj ta historyjke. wgl ile latek?

Gość deve
mam ci napisac owa historyjke ktora pisali?

Gość pandoraka
w pewnym sensie to jest moze nie zdrada , ale na pewno nie zwykle , na zarty gadanie z kolega .Wydaje mi sie ,ze on moze ja w jakis sposob pociagac , albo jest sklonna z nim bardziej fantazjowac , ale nie wiem , mam tylko takie przypuszczenia .

Gość maryylkaaa
tez gadalam tam ze znajomymi - i to wcale nie myslac o tym ze ranie swoje kochanie czy majac jakies tam mysli do tamtego znajomego. skoro sie dobrze znamy i gadamy o wszystkim... wiec co z ta historyjka?

Gość deve
no tak tylko ze tak jak mowie ze pociagacz raczej nie bo nie pisali codziennie i to on do niej zawsze pisal nie ona do niego a traktowali siebie jak przyjaciol dlatego sie zastanawiam czy to nie jest krecenie z nim bo nigdy wczesniej ani pozniej takich rozmow nie bylo ale to jednak boli, tylo ona tlumaczy sie tym ze to glupie nic nie znaczace dla niej zarty .

Gość deve
no o wszystkim ale wymyslalas z tym znajomym historyjki jak sie calujecie razem dla zartow czy jak? no ale to co mam ci je pokazac ta historyjke?

Gość pandoraka
wiesz ja tez kiedys z kolega pisalam o roznych rzeczach , pytania takie dosyc odwazne tzn , intymne , jak z iloma facetami najwiecej bys spala i jakies pozycje czy cos ,tylko ze ja singielka bylam , gdybym nie byla nie pisalabym tych rzeczy , bo jednak dla mnie to nie bylo nic nie znaczace , ale moze dla twojej dziew moze to byc reczywiscie nic

Gość maryylkaaa
hmm... gadanie macie juz za soba wiec w czym rzecz...? myslisz ze ja by to nie wkurzylo, ze gadasz o waszych problemach na forum z obcymi ludzmi niz z nia...??

Gość deve
aha no rozumiem wlasnie powtarza mi ze mam jej zaufac bo nie jest idiotka by robic takie rzeczy swojemu chlopakowi i pisac po to zeby krecic z innym , ehh

Gość deve
z nia tez gadam ale czegos tu brakuje cos mnie nadal w tym boli bo chce wiedziec czy przesadzam z tym i rzeczywiscie moja dziewczyna mowi prawde ze nudy itp czy moze cos w tym jest ; /

Gość pandoraka
daj jej szanse , w koncu to nie to samo co prawdziwa zdrada

Gość maryylkaaa
wiec co tu jeszcze robisz..?:D wgl nawet jak by chciala cie pozdradzać, nawet w ten emocjonalny sposob to i tak bys sie nie dowiedzial - historie rozmowy mozna usunac, zwlaszcza ze wie ze zagladasz...

Gość pandoraka
nie dziwie sie , ze chcesz to wszystko wiedziec , kazdy by chcial . W tym problem przy zwiazkach , nigdy nic nie wiadomo , nie dla mnie taka niepewnosc:) mozliwe ze nie przesadzasz , ale chyba sie nie dowiesz , zaufaj , ale pamietaj

Gość maryylkaaa
odpuść, zapomnij. pewnie mowi prawde... a siedzac tu i uzelajac sie nad soba pogarszasz sprawe. daj szanse

Gość deve
wlasnie nie wie o tym ; p no ale gdybys byla na moim miejscu mariolcia potraktowalabys to jako zdrade emecjonalna cz ynie ? ; )

Gość deve
o tak , sama mowi ze wkuza ja to ze nie moge jej uwierzyc ze tak poprostu jest...

Gość deve
jak sie o tym dowiedzialem w wrzesniu to napisala mu tak poprstu ze niechce juz z nim utrzymywac kontaktu i wgl ze zawsze trakotwala go jak przyjaciela/brata i ze wszystkie rzeczy byly na jaja takie glupie , ze nic nigdy nie byly naprawde ze nie traktowala go jako nic wiencej jak przyjaciela bo nigdy by mnie nie zdradzila i niezdradzi . chociaz nie pisala z nim od 2 miesiecy nie utrzymywala kontaktow to napisala mu taka wiadomosc w sumie nie wiem co ten koles o tym pomyslal ale odpisal jej na to ze on dobrze o tym wie ze to bylo na jaja i wgl.