Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asadsadd

Buty sniegowce- kalosze z kozuszkiem .

Polecane posty

Gość asadsadd

Kupial w tym roku corce buty w " boti" sniegowce. kiedy jest pogoda jak roztopy corce przemakaly i miala mokre rajstopy. Ale mowi ze ja cisna chyba za male juz ma i musze kupic nowe. Widzzilam w sklepie takie sniegowce- kalosze. Co sadzicie o nuich?

Gość Bądź sobą
zależy z czego ma śniegowce, ja w tym roku kupowałam sobie śniegowce i mi nie przemokły...

Gość asadsadd
material. i zawsze przy mokrej pogodzie ma na placach mokre

Gość jak ja dobrze znam ten problem
jakiś czas temu pisałam mi.in o butach mrugały w ktorych noga Synka była przemarznięta i mokra, wcześniej mieliśmy jeszcze jedną parę... jeszcze droższe od Mrugały i działo się dokładnie to samo. Na kafe dziewczyny bardzo polecały kalosze z ociepleniem z dacathlonu - maja sklep internetowy, nie widziałam niestety na żywo, bo do najbliższego mam 120km ale bardzo sobie chwaliły ale mój Syn ma wąska stopę i bałam się, że będą mu spadać, na allegro znalazłam śniegowce z firmy demar, zapłaciłam coś około 60zł z przesyłką i są super, pomimo, że materialowe, Mały biega po śniegu i nóżka jest ciepła i sucha, dały radę też w bardzo duzy mróz i chlapę więc zdecydowanie mogę polecić.

Gość jak ja dobrze znam ten problem
jakiś czas temu pisałam mi.in o butach mrugały w ktorych noga Synka była przemarznięta i mokra, wcześniej mieliśmy jeszcze jedną parę... jeszcze droższe od Mrugały i działo się dokładnie to samo. Na kafe dziewczyny bardzo polecały kalosze z ociepleniem z dacathlonu - maja sklep internetowy, nie widziałam niestety na żywo, bo do najbliższego mam 120km ale bardzo sobie chwaliły ale mój Syn ma wąska stopę i bałam się, że będą mu spadać, na allegro znalazłam śniegowce z firmy demar, zapłaciłam coś około 60zł z przesyłką i są super, pomimo, że materialowe, Mały biega po śniegu i nóżka jest ciepła i sucha, dały radę też w bardzo duzy mróz i chlapę więc zdecydowanie mogę polecić.

Gość marcelona
Jak ci się podobają to po co pytasz? To ty masz w nich chodzić. Nie są może jakieś kosmiczne, ale raczej dosyć estetyczne. Ja bym mogła w nich chodzić...