Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JACOBS28

WŁASNORECZNIE ROBIONE OPASKI DLA WASZYCH MAŁYCH CÓRECZEK /FAJNE NA PREZENT

Polecane posty

Gość JACOBS28

Witam serdecznie mam do zaoferowania śliczne opaski robione wlasnoręcznie oto link http://allegro.pl/opaska-z-kwiatem-chrzest-roczek-mega-promocja-i2799628928.html mam tez czapeczki z takimi samymi aplikacjami natomiast musze zrobic foteczki .Chetnych zapraszam .Najlepiej kontaktowac sie zemna przez emaila macius.skuter85@interia.pl .Aukcja ktorej link podałam jest niedostepna ,natomiast w każdej chwili moge wystawic ;-) zapraszam.

Gość wkurwiaja mnie
takie opaski po co to malutkiemu dziecku ?

Gość ładne :)
życzę powodzenia w sprzedaży

Gość JACOBS28
aby ładnie wygladac,albo na wiosne aby zakryc uszka;-) mam tez czpeczki.

Gość asadsadd
a mam pytanko do ciebie.Jak zrobic uszy myszki miki. Widze ze masz dryg do tego.

Gość rolusia.krak
sliczne jednak prawda jest brutalna nie firmowe , sprzedaż nie pójdzie , mogłyby kosztować i 50 byleby były zara kids lub h&m

Gość JACOBS28
to jest rekodzieło dzis tez sie to ceni jednak ja nie zdzieram kasy inni maja takie opadki nawet od 20zł mysle ze cena jest przyzwoita;-) zapraszam. a jesli chodzi o uszy myszki to na czym by to mialo byc? na miekkiej opasce ? łatwiej by było zrobic na plastikowej .

Gość niedobrze mi....
Przychodzi facet do baru i na wejściu mówi - "Pierdolony matiz, tfu!Kelner setke wódki". Kelner podaje alkohol i delikatnie prosi klienta o kulture. Po chwili znowu - "Pierdolony matiz, tfu! Kelner daj jeszcze setke". Kelner na to: - Panie powiedz no pan wreszcie o co chodzi. - No widzi pan, jadę sobie TIRem, załadowanym na maxa-40 ton, rozumie pan-i nagle patrze gówniarze na drodze. To co miałem zrobić, zacząłem hamować i wpadłem do rowu. Nagle patrze, podjeżdża jakiś koleś nowitkim, błękitnym matizem prosto z salonu, uchyla okno i mówi -Może panu pomóc, może pana wyciągnąć? No to ja mu na to - Jak mi tego TIRa tym matizem z rowu wyciągniesz to ci loda zrobie! Pierdolony matiz, tfu!

Gość JACOBS28
niestety za 5zl nie,cena za 1szt 10zł +przesyłka4-6zł niestety nasza poczta polska jest droga